.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 13:59

Τα ηλεκτρικά σκούτερ της Tym' έρχονται και στην ευρωπαϊκή αγορά

Ο ηλεκτρισμός στις μετακινήσεις έχει περάσει προ πολλού από την σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας στην καθημερινότητα πολλών οδηγών. Τα αυτοκίνητα λόγω  μεγαλύτερου προσφερόμενου χώρου για τις μπαταρίες σέρνουν τον χορό αλλά και οι μοτοσυκλέτες ακολουθούν κατά πόδας. Εκτός από τις ακριβές ακόμη ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες καθημερινά παρουσιάζονται νέα ηλεκτρικά σκούτερ από πολλές εταιρείες, όπως είναι και η Tym’. 

Ανήκει  στο  γκρουπ της EBS που είναι ένας οργανισμός ο οποίος ειδικεύεται στην ενέργεια και τώρα επεκτείνεται στην κινητικότητα με ηλεκτρισμό. Η εταιρεία στοχεύει  στη δημιουργία προσιτών και αξιόπιστων σκούτερ με ρετρό στυλ. Φυσικά τα σκούτερ κατασκευάζονται στην Κίνα ώστε να κρατηθεί χαμηλά το κόστος παραγωγής. Επίσης η Tym’ προσφέρει πολλά after market αξεσουάρ που μπορούν να καστομάρουν το σκούτερ. 

Τα κεντρικά της ESB ωστόσο είναι στη Γαλλία. Τα σκούτερ αναμένεται σύντομα να πωλούνται και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το μικρότερο μοντέλο έχει το όνομα S και συγκρίνεται σε επιδόσεις με ένα αντίστοιχο 50cc, το μοτέρ του είναι ισχύος 2KW. Η Tym’ υποστηρίζει ότι η αυτονομία του είναι 60-100 χιλιόμετρα και κοστίζει €2.389. 
 
Το άλλο μοντέλο είναι το Μ, το οποίο έχει σχεδιαστεί αντλώντας στοιχεία από την ρετρό αισθητική. Υπάρχει η επιλογή για κινητήρες ισχύος 2Kw ή  3Kw. Η αυτονομία του είναι από 60 μέχρι 80 χιλιόμετρα και η τιμή του θα είναι €2.799.
 
Τέλος υπάρχει το μοντέλο L, το  κορυφαίο της γκάμας το οποίο εξοπλίζεται με κινητήρες 2Kw ή 3Kw με αυτονομία γύρω στα 80 χιλιόμετρα και θα πωλείται €3.699. 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 11:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon