.
Κατηγορία ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 11:59

Volcon Grunt electric. Συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση  

Η off-road μοτοσυκλέτα που παρουσιάζει η εταιρεία Volcon με το όνομα Grunt δεν είναι σαν τις άλλες. Η λιτή της σχεδίαση, κάτι που έχει επικρατήσει στα σχεδιαστικά τμήματα όλων των εταιρειών, την κάνει πολύ ελκυστική. Είναι ηλεκτρική και επιπλέον έχει fat tires. 
Η Grunt διαθέτει ηλεκτρικό μοτέρ60V και  συστοιχία μπαταριών των 2.0kWh.  Άλλη μία ίδιας χωρητικότητας συστοιχία προβλέπεται και μπορεί να τοποθετηθεί στη σχάρα της, διπλασιάζοντας έτσι την αυτονομία της. Η Volcon υποστηρίζει ότι με μία φόρτιση μπορεί να διανύσει 120 χιλιόμετρα. Και μάλιστα μπορεί να φορτίσει κατά το 80% σε μόλις 30 λεπτά, η συνολική φόρτιση διαρκεί 2,5 ώρες.
Volcon-Grunt-fat-tire-electric-motorcycle-30_Αντιγραφή.jpg
Το βάρος της είναι 136 κιλά και το ύψος σέλας μόλις 81 εκατοστά. Η ανάρτηση εμπρός αποτελείται από ανάποδο πιρούνι με ρυθμιζόμενο ελατήριο και η πίσω από υδραυλικής λειτουργίας ελατήριο. Διπίστονη δαγκάνα για το εμπρός δισκόφρενο και μονή για το πίσω. LED φώτα με μεγάλη φωτεινότητα για εκτός δρόμου κατασκότεινες διαδρομές. Φυσικά υπάρχει εφαρμογή σύνδεσης με smartphone και usb θύρα.
 
Η Volcon προτείνει το Grunt ως απόλυτα προσαρμοσμένο εργαλείο στις αγροτικές εργασίες, αφού μπορεί να κινηθεί σε όλα τα εδάφη, η ροπή του είναι τεράστια καθότι ηλεκτρικό και μπορεί να μεταφέρει 180 κιλά φορτίο. 
6000000003_480px_Αντιγραφή.jpg
Επίσης διαθέτει τρία διαφορετικά riding modes, αλλά και όπισθεν για πιο εύκολη κίνηση-ξεκόλλημα σε δύσκολα τερέν. 
Η μοτοσυκλέτα κυκλοφορεί στις ΗΠΑ με τιμή από 7.995 δολάρια, από τον Μάιο και τώρα η εταιρεία επεκτείνει τις πωλήσεις της στη Ν. Αμερική.
Ευελπιστούμε ότι θα το δούμε και σε ευρωπαϊκό έδαφος. 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 14:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon