.
Κατηγορία MOTRON
Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 11:01

Motron Ventura 125

Νέο σκούτερ προδιαγραφών Α1 με μεγάλους τροχούς στην ελληνική αγορά, από την KSR Hellas.

Το Ventura 125 έρχεται να προσφέρει μια λύση καθημερινής μετακίνησης με κύριο γνώμονα την οικονομία, σε όλα τα επίπεδα.

Το μεγάλο του προσόν είναι οι 16-ιντσες ζάντες, στοιχείο που έχει αγαπηθεί πολύ στην Ελλάδα του απρόβλεπτου και συχνά κακοσυντηρημένου οδικού δικτύου, ενώ τα δύο μεγάλα δισκόφρενα (260 mm μπροστά, 240 πίσω) εγγυώνται αποτελεσματικό φρενάρισμα με την εξασφάλιση του συστήματος συνδυασμένης πέδησης CBS.

Motron Modelle WEB 1536x666 Ventura grey 1

Ο τετράχρονος, αερόψυκτος, μονοκύλινδρος κινητήρας του αποδίδει σχεδόν 10 hp στις 8,000 rpm και 0.9 kgm στις 6,500 rpm, αρκετά για τελική ταχύτητα 90 km/h από το ελαφρύ σκούτερ που ζυγίζει 120 κιλά με όλα του τα υγρά γεμισμένα.

Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει LED φώτα θέσης, οθόνη LCD με όλες τις βασικές πληροφορίες για τον αναβάτη (ταχύτητα, χιλιομετρητής, ρολόι, στάθμη καυσίμου), αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα που φιλοξενεί άνετα ένα ανοικτό κράνος, ενώ το ίσιο πάτωμα προσφέρεται για τη μεταφορά μεγαλύτερων αντικειμένων χάρη και στον γάντζο που βρίσκεται στην ποδιά.

Motron Modelle WEB 1536x666 Ventura white

Από την τιμή αγοράς, στα €2,399, ως την κατανάλωση που ονομαστικά ορίζεται στα 2.6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, το Ventura 125 της ισπανικής Morton προτάσσει την οικονομική απλότητά του για να διεκδικήσει τη θέση του σε μια κατηγορία με έντονο ανταγωνισμό, διατιθέμενο σε τρία χρώματα, λευκό, ασημί και μαύρο.

Γνωρίστε το στην ελληνική ιστοσελίδα της Motron

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 12:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon