Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 10:05

Μοτοσυκλετιστής έπεσε σε χαράδρα στα Μέγαρα

Σοβαρό ατύχημα για αναβάτη μοτοσυκλέτας εκτός δρόμου όταν έπεσε σε χαράδρα 100 μέτρων.

Το πρωί της Κυριακής, 28 Φεβρουαρίου 2021, οι αρχές ειδοποιήθηκαν για μοτοσυκλετιστή που είχε πέσει με τη μοτοσυκλέτα του σε γκρεμό 100 μέτρων στην περιοχή Καλκάνι του Δήμου Μεγαρέων.

Μετά τη σχετική κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ, ομάδα διασωστών κατέβηκαν με ορειβατικό εξοπλισμό στη χαράδρα και διέσωσαν τον μοτοσυκλετιστή.

Ευτυχώς οι πρώτες αναφορές επιβεβαιώνουν πως ο άτυχος αναβάτης είχε τις αισθήσεις του, αν και χαρακτηρίζεται ως πολυτραυματίας.

Πιθανότατα πρόκειται για αναβάτη μοτοσυκλέτας εκτός δρόμου (enduro / motocross), ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα, ούτε τα στοιχεία του τραυματία.

Του ευχόμαστε ταχεία και πλήρη ανάρρωση.

Πηγή: e-Megara / Megara tv

>>>

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Ευχαριστούμε θερμά τον φίλο του ΒΙΚΕΙΤ, Dimitrios Jimaras Zigouris, που μας έστειλε μερικές φωτογραφίες από την επιχείρηση ανάσυρσης του αναβάτη.

Το δε σημαντικότερο είναι πως οι εικόνες συνοδεύονται από την καλή είδηση πως ο μοτοσυκλετιστής αυτός είχε άγιο μαζί του, καθώς φαίνεται πως απέφυγε τα πολύ χειρότερα. Το δε ύψος από το οποίο έπεσε, κάνει το γεγονός να μοιάζει με ένα μικρό θαύμα. Να είναι καλά το παλικάρι να επιστρέψει γρήγορα στα μονοπάτια.

Δείτε στη συνέχεια τις φωτογραφίες από τον τόπο του ατυχήματος και την προσπάθεια της ΕΜΑΚ για τη διάσωση του τραυματία.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 18:20

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon