.
Κατηγορία Kawasaki
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 19:08

Kawasaki KX250 2023 - Άφιξη και τιμή στην Ελλάδα

Μέσα από το σχετικό Δελτίο Τύπου, η Kawasaki μας πληροφορεί για το KX250 του 2023 το οποίο βρίσκεται ήδη στη χώρα μας από την KSR Hellas.

To KX250 του 2023 έρχεται με ισχυρότερο τετράχρονο κινητήρα 249 κ.εκ., αναβαθμισμένες ρυθμίσεις μπροστινής και πίσω ανάρτησης που συμβάλλουν στη βελτίωση της συμπεριφοράς στις στροφές, νέο μοτίβο ελαστικών και μεγαλύτερη διάσταση πίσω ελαστικού προσφέρουν αυξημένη πρόσφυση και ταιριάζουν με την αυξημένη ισχύ του κινητήρα. Εκτός από τη μεγαλύτερη απόδοση του κινητήρα, ένας μακρύτερος σωλήνας εξαγωγής (από 457 mm σε 557 mm) προσφέρει αυξημένη ροπή στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, ενώ οι μηχανικοί του Akashi εξασφάλισαν επίσης ότι ο προηγμένος χρονισμός ανάφλεξης ταιριάζει με τις αλλαγές στον κινητήρα. Όσον αφορά την αίσθηση ισχύος, ένας νέος μαγνητικός ρότορας με αυξημένη ροπή αδράνειας (9,5 kg-cm2 σε 10,0 kg-cm2) συμβάλλει σε μια πιο φιλική προς τους αγωνιζόμενους απόδοση ισχύος.

kx250b23.jpg

Οι αναβαθμίσεις των ρυθμίσεων της μπροστινής και της πίσω ανάρτησης συμβάλλουν στη βελτίωση των ελιγμών. Κατά την είσοδο στις στροφές, ενώ η καλύτερη πληροφόρηση προς τον αναβάτη που παρέχει η εμπρόσθια ανάρτηση συμβάλλει σε μια πιο σταθερή αίσθηση. Η αυξημένη απόδοση πρόσφυσης στο έδαφος διευκολύνει τη διατήρηση της επιλεγμένης γραμμής μέσα στη στροφή. Μετά την έξοδο από τη στροφή, οι βελτιωμένες ρυθμίσεις της πίσω ανάρτησης συμβάλλουν στην ισχυρότερη επιτάχυνση. Όπως και στο KX450, ο υδραυλικός συμπλέκτης προσφέρει πιο άμεση αίσθηση και ελαφρύτερη πίεση στη μανέτα.

Τα ελαστικά της Dunlop, MX33 προσφέρουν αυξημένη πρόσφυση που ταιριάζει με την αυξημένη ισχύ του κινητήρα. Ένα φαρδύτερο πίσω ελαστικό 110/90-19 συμβάλλει στην αυξημένη πρόσφυση του πίσω τροχού. Ακόμα, το πλαίσιο με βάση το μεγαλύτερο KX450 (εξέλιξη της τρέχουσας σχεδίασης) και το ψαλίδι δανεισμένο από το μεγαλύτερο KX450 προσφέρουν βελτιωμένο χειρισμό και αυξημένη πρόσφυση του πίσω τροχού.

kx250a23.jpg

Τέλος, το KX250 Dιαθέτει μίζα που σε κάθε περίπτωση κάνει την εκκίνηση του κινητήρα παιχνίδι, με το νέο κουστούμι με σχεδιαστικά όμοιο με το μεγαλύτερο KX450 διαθέτει μακριές, λείες επιφάνειες και μια πιο επίπεδη γραμμή ρεζερβουάρ-καθίσματος που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την κίνηση και τον έλεγχο του αναβάτη.

Το νέο KX250 MY2023 έρχεται σε χρωματισμό Lime Green και με προτεινόμενη δελεαστική αγωνιστική τιμή πώλησης στα €8.595.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon