.
Κατηγορία Kawasaki
Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 11:53

Kawasaki Ninja ZX-25R 2023 – Τρεις εκδόσεις, μικρές αναβαθμίσεις

Η Kawasaki παρουσίασε στην Ινδονησία τη νέα της μικρή supersport ρουκέτα, όχι όμως την αδελφή των 400 cc που όλοι περιμέναμε.

Όσο ντόρο είχε προκαλέσει όταν πρωτοεμφανίστηκε το 2020 το τετρακύλινδρο Ninja ZX-25R των 250 κυβικών και 51 ίππων, άλλο τόσο περιμέναμε να δούμε και στη νέα αποκάλυψη της Kawasaki. Με ένα κλεισμένο ραντεβού για την 1η Οκτωβρίου και τον ασιατικό Τύπο να θεωρεί βέβαιη την παρουσίαση της από καιρό φημολογούμενης έκδοσης 400 cc, η παρουσίαση της Kawasaki Indonesia τελικώς μας άφησε πεινασμένους.

Ο λόγος είναι πως η εκδήλωση εν τέλει αφορούσε την ανανεωμένη έκδοση του 2023 για το Ninja ZX-25R, στο οποίο οι αλλαγές είναι πολύ περιορισμένες και αφορούν εξ ολοκλήρου σε χρώματα και εξοπλισμούς.

kawa zx 25rr 2023 10

Η μεγάλη είδηση για το μοντέλο του 2023 είναι η συνδεσιμότητα, καθώς έχουμε μια νέα έγχρωμη TFT οθόνη που διαθέτει πακέτο Bluetooth για να συνδέεται με την εφαρμογή Kawasaki Rideology.

Επιπλέον αυτής, η Kawasaki απλώς ολοκλήρωσε το πακέτο φωτισμού LED προσθέτοντας και τα φλας σε αυτήν την τεχνολογία, ενώ έχουμε και μια νέα εξάτμιση.

kawa zx 25r 2023 1

Για το νέο έτος το Ninja ZX-25R θα προσφέρεται πλέον σε τρεις εκδόσεις, ξεκινώντας από τη βασική Ninja ZX-25R STD (εκ του standard) με όλες τις προαναφερθείσες αλλαγές και διαθέσιμο μόνο σε μαύρο χρώμα.

Στη συνέχεια έχουμε την έκδοση Ninja ZX-25R SE που διαφέρει μόνο σε χρώματα – σκούρο γκρι (γραφίτης) με πράσινες λεπτομέρειες ή κόκκινο με μαύρες λεπτομέρειες.

kawa zx 25r se 2023 4

Τέλος η κορυφαία έκδοση Ninja ZX-25RR φορά αποκλειστικά τα χρώματα της KRT όπως και τα μεγαλύτερα αδέλφια του και επιπλέον ξεχωρίζει καθώς διαθέτει ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, με προφόρτιση στο μπροστινό Showa και πλήρεις ρυθμίσεις πίσω.

Παρότι θεωρητικά ο κινητήρας του καλύπτει (ή μπορεί να καλύψει) τις προδιαγραφές Euro 5, η μοτοσυκλέτα είναι μάλλον απίθανο να έρθει προς τα μέρη μας λόγω της πολύ υψηλής της τιμής, όπως συνέβη και με την πρώτη γενιά Ninja ZX-25R.

kawa zx 25rr 2023 3

Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως η βασική έκδοση κοστίζει στην Ινδονησία από €7,000, η SE από €8,230 και η RR από €8,650 – με βάση την ισοτιμία ευρώ-ρουπίας Ινδονησίας την 3/10/2022.

Δείτε τα στην ιστοσελίδα της Kawasaki Ινδονησίας

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon