.
Κατηγορία Gas Gas
Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 09:22

Gas Gas TXT Racing 2013

 

 

 

Test your limits

 

 



Το Gas Gas TXT Racing 2013 είναι το επόμενο βήμα για τον αναβάτη Trial. Η αγωνιστική έκδοση της σειράς έρχεται με σημαντικές αλλαγές από την προηγούμενη: έχει λιγότερο βάρος, λόγω του νέου πλαστικού ρεζερβουάρ βενζίνης που δεν είναι μόνο ελαφρύτερο, αλλά παρέχει και περισσότερο χώρο στην περιοχή του κινητήρα. Το ψυγείο είναι πιο στενό και τοποθετείται/αφαιρείται ευκολότερα, με βελτιωμένη ροή νερού για τη βέλτιστη απόδοση του κινητήρα. Το Racing TXT έχει λαιμό εξάτμισης τιτανίου που παρέχει καλύτερη απόκριση του κινητήρα σε μεσαίες και ψηλές στροφές.

Στο πίσω μέρος, το ψαλίδι είναι ελαφρύτερο και έχει νέους έκκεντρους ρεγουλατόρους που δίνουν τη δυνατότητα για ακόμα πιο γρήγορη εξαγωγή του πίσω τροχού. Το νέο μοχλικό σύστημα δίνει περισσότερη σταθερότητα στον πίσω τροχό με καλύτερη πρόσφυση και γρήγορη επαναφορά. Η μοτοσυκλέτα έχει πολύ εύκολο χειρισμό και εύκολη συντήρηση.

Μεταξύ των άλλων διαθέτει πίσω αμορτισέρ Racing Reiger με δύο δυνατότητες ρύθμισης, καρμπυρατέρ Keihin για 280cc και 300cc μοντέλα, τιμόνι Renthal και νέας σχεδίασης κύλινδρο από την S3 με μικρότερο κύκλωμα ψύξης. Το νέο γρήγορο σύστημα εξαγωγής του επιλογέα ταχυτήτων, το νέο ρεζερβουάρ και η νέα θέση έδρασης του πάνω σημείου της πίσω ανάρτησης όπως και η καλύτερη προστασία του μοχλικού έρχονται από το μοντέλο Replica Raga 2012.

Το Racing TXT είναι διαθέσιμο σε τέσσερις κυβισμούς: 125cc, 250cc, 280cc και 300cc

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Gas Gas EC 450 Raid Dakar Gas Gas TXT Factory Replica 2013 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon