.
Κατηγορία QJ Motors
Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 15:31

QJMOTOR QJ700GS - Φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά

Η QJMOTOR κατέθεσε τις πρώτες φωτογραφίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σπορ μοτοσυκλέτας QJ700GS στο αρμόδιο κινέζικο τμήμα προδιαγραφών, με τη μοτοσυκλέτα να αναμένεται και στις δυτικές αγορές κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον υπό το σήμα της Benelli.

Η QJ700GS είναι ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο, με δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα 693 κ.εκ., με απόδοση 56 Kw (75 hp) και 7 kgm ροπής. Σημειώστε πως ο κινητήρας δείχνει ίδιος με εκείνον που έχουμε συναντήσει στο… CFMOTO 700CL-X.

Το επίσημο βάρος με υγρά ανακοινώνεται στα 193 κιλά, η τελική ταχύτητα στα 190 χλμ/ώρα, ενώ στις αναρτήσεις υπεύθυνη είναι η Marzocchi με ανάποδο πιρούνι και μονό αμορτισέρ. Στα φρένα η μοτοσυκλέτα διαθέτει 2 δίσκους μπροστά, διπίστονες (!) δαγκάνες της Nissin, και έναν ακόμα δίσκο πίσω, ενώ φυσικά διαθέτει και σύστημα ABS. Εξαιρετικά φαρδύ είναι το πίσω ελαστικό στην πιο σπορ έκδοση με διάσταση 190, ενώ η έκδοση με το διπλό ψαλίδι φορά ελαστικό 180/55-17.

Η μοτοσυκλέτα θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις, σε μια με συμβατικό διπλό ψαλίδι, και σε μια πιο σπορ με μονόμπρατσο ψαλίδι, χρυσό πιρούνι, και χρώματα που θυμίζουν Ducati Panigale V4 SP (μαύρο με βουρτσισμένο ρεζερβουάρ)

Το βάρος της έκδοσης με το μονόμπρατσο είναι 198 κιλά, 5 κιλά βαρύτερο από της έκδοσης εμ το συμβατικό ψαλίδι.

Σημειώστε πως αμφότερες οι εκδόσεις έχουν αεροδυναμικά βοηθήματα (φτεράκια) στο φέρινγκ.

Αναμένουμε να δούμε τον χρόνο έλευσης των 2 εκδόσεων -ανταγωνιστών του Yamaha R7- στην παραγωγή, το αν και το πότε θα έρθουν στην Ε.Ε. και το πόσο θα κοστίζουν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 15:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon