.
Κατηγορία QJ Motors
Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 15:05

QJ Motor – Εμφανίστηκε η Ασιατική εκδοχή του Benelli 502R

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε μια νέα μοτοσυκλέτα από τη μητρική εταιρεία της Benelli, QJ Motor.

Ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο η QJ Motor έχει παρουσιάσει στην Κίνα την γκάμα του 2021, με πολλά νέα μοντέλα που δεν αποκλείεται να δούμε και στα μέρη μας με το λογότυπο της Benelli.

Σε αυτή τη γκάμα συναντήσαμε μια σειρά από γυμνά και adventure, καθώς και μια μοναδική σπορ επιλογή, SRG600, με τον τετρακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που έχει φορεθεί στο Benelli TNT600 και παλιότερα στο ΒΝ600.

Στη συνέχεια ωστόσο οι Κινέζοι άρχισαν να μας δίνουν νέα δείγματα γραφής που φανέρωναν την πρόθεσή τους να τονώσουν σημαντικά τη σπορ πτέρυγα της γκάμας τους, αρχικά με το 350 Race.

Τώρα ανακαλύπτουμε μέσω Κινεζικής διαρροής πως άλλη μια ανάλογη κατασκευή είναι προ των πυλών και είναι πραγματικά να απορεί κανείς γιατί δεν υπήρχε ήδη εδώ και μερικά χρόνια.

Ο λόγος γι’ αυτό που ο Ιταλικός Τύπος έχει ήδη βαφτίσει Benelli 502R, μα προς το παρόν είναι μια δικύλινδρη σε σειρά σπορ μοτοσυκλέτα στις ίδιες σχεδιαστικές γραμμές με το 350 Race και τον κινητήρα που γνωρίζουμε από τα TRK502 και Leoncino 500.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουμε, και κυρίως δεν γνωρίζουμε αν αυτό που εδώ απεικονίζεται με τα λογότυπα της QJ στο φέρινγκ θα κυκλοφορήσει και ως Benelli, όπως διαλαλούν στην Ιταλία οι συνάδελφοι.

Μακάρι ωστόσο, γιατί μιλάμε για έναν κινητήρα που είναι γνωστότατος πια στη χώρα μας και απολύτως ικανός να τροφοδοτήσει αξιοπρεπώς μια αθλητικότερη κατασκευή. Και μετά έτοιμο το συγκριτικό με Honda CBR500R.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon