.
Κατηγορία Κράνη
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 02:54

Arai RX-7V Statement

 

Δήλωση κορυφής

 

Το νέο κράνος RX-7V της ARAI σε δύο φρέσκους χρωματισμούς και την τελευταία λέξη της Ιαπωνικής τεχνολογίας στην προστασία του κεφαλιού.

Το RX7V καλύπτει προδιαγραφές ασφαλείας τόσο SNELL, όσο και ECE 2205, με νέο κέλυφος, αεραγωγούς, ζελατίνα, και εσωτερικά.

Υλικό: Κέλυφος από PBSNC 2
Το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από μια νέα ρητίνη από το υλικό της Arai, Super Fiber και άλλα ειδικά συνθετικά υλικά με αντοχή στον εφελκυσμό και με χαρακτηριστικά ευκαμψίας, που έχουν εξελιχτεί για τα κράνη της F1 κι έχει συντεθεί από τους ανθρώπους της Arai. Η νέα ρητίνη δημιουργεί ισχυρότερους δεσμούς ανάμεσα από τα υλικά του κελύφους με μικρότερο βάρος.

Εξωτερικοί αγωγοί Type 12
Οι εξωτερικοί αγωγοί είναι ξανασχεδιασμένοι και είναι κατά 20mm μακρύτεροι και με βελτιωμένο σχήμα ως προς την αεροδυναμική, που συνεργάζεται με το ρυθμιζόμενο πτερύγιο AirWing. Τους νέους αγωγούς η Arai χαρακτηρίζει ως Type 12 και αντικαθιστούν τους αεραγωγούς Type 10 και έχουν καλύτερη κυκλοφορία αέρα κατά 19%. Τα ανοίγματα των αεραγωγών δίνουν δυνατότητα ρύθμισης σε τρεις πλέον θέσεις (ανοιχτό – κλειστό και στο ενδιάμεσο που δεν υπήρχε πριν) ενώ σφραγίζουν καλύτερα ώστε να μην μπορεί να εισέλθει αέρας ή νερό.

Επένδυση Eco Pure Liner
Η πλήρως αφαιρούμενη επένδυση κατασκευάζεται τώρα από το νέο υλικό Eco Pure που έχει τοποθετηθεί ήδη και σε άλλες σειρές από κράνη της Arai και που βοηθά στη διατήρηση ουδέτερης οξύτητας κοντά στο ανθρώπινο δέρμα και δεν ευνοεί την ανάπτυξη των βακτηριδίων. Για καλύτερη εφαρμογή και περισσότερη άνεση η επένδυση έχει νέο σκελετό από μαλακότερο ύφασμα. Η νέα επένδυση έχει ρυθμιζόμενο γέμισμα στους κροτάφους για να μπορεί να έρθει στα μέτρα του κεφαλιού του αναβάτη.

Πολυρυθμιζόμενο εσωτερικό
Τα μάγουλα FCS έχουν τσέπες για ακουστικά και αφαιρούμενες στρώσεις πάχους 5mm για την περίπτωση που ο αναβάτης νιώθει το κράνος σφιχτό στο πρόσωπό του και θέλει χώρο. Ο χώρος στη περιοχή του στόματος είναι μεγαλύτερος για πιο άνετη αίσθηση. Τα ανοίγματα αέρα στην επένδυση που τροφοδοτούνται από το εμπρός μέρος είναι τώρα μικρότερα αλλά χωρίς να έχει μειωθεί η αποτελεσματικότητα τους. Νέα είναι η θηλιά στο άκρο του ιμάντα που χαλαρώνει την επένδυση έτσι ώστε οι διασώστες να μπορούν να βγάλουν το κράνος με ασφάλεια. Σύμφωνα με την Arai η επένδυση είναι βελτιωμένη στην εφαρμογή ενώ είναι ευκολότερο να βάλεις και βγάλεις το κράνος.

Κάλυμμα στο πιγούνι
Βρίσκεται στο κάτω μέρος του κράνους και είναι εκεί για να μπλοκάρουν τον αέρα που προκαλεί στροβιλισμούς. Αυξάνει την αρνητική πίεση και βοηθά στην κυκλοφορία τραβώντας αέρα από την περιοχή του στόματος.

MC motor import S.A.
www.mcmotor.gr
Μιχαλακοπούλου 44, Αθήνα
τηλ: 210 7212986

Arai RX 7V Statement White 800

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Μαϊος 2016 12:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Shark Raw Arai RX-7V Curve »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon