.
Κατηγορία Κράνη
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 10:17

ARAI Chaser-V Crutchlow

 

Η ρέπλικα του απίθανου Βρετανού

 

 

Η ρέπλικα του Cal Crutchlow έρχεται και στο Chaser–V από την ARAI, ένα κράνος το οποίο σχεδιάστηκε από την αρχή, σε κάθε του λεπτομέρεια, συνεχίζοντας έτσι την επιτυχημένη του πορεία. Διαθέτει νέα, πλατύτερη ζελατίνα, στα πρότυπα του RX 7 GP, με βελτιωμένο εύρος όρασης για περισσότερη ασφάλεια. Νέο είναι και το σύστημα εξαερισμού για ταχύτερη εκροή του θερμού αέρα, για απόλυτη άνεση στην πολύωρη χρήση, με αεραγωγό τριών θέσεων στην περιοχή του σαγονιού. 

Αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό του, με το Facial Contour System (FCS) που αγκαλιάζει τις γωνίες του προσώπου χωρίς να σφίγγει. Τα πλαϊνά μαξιλάρια αφαιρούνται εύκολα και πλένονται, ενώ διατίθενται σε διαφορετικά πάχη για απόλυτη εξατομίκευση. Το εξωτερικό κέλυφος του Chaser – V έχει ειδική σχεδίαση ώστε ο αέρας να ρέει ανεμπόδιστος, μειώνοντας έτσι τις αναταράξεις, ενώ ταυτόχρονα είναι σκληρό ώστε να διαχέει τη δύναμη μιας ενδεχόμενης πρόσκρουσης. Η ασφάλιση γίνεται με κρίκο τύπου D, πατέντα που διατήρησε για μία εικοσαετία η Arai και έτσι εξασφαλίζει το ιδανικό δέσιμο στο κεφάλι του αναβάτη.

Το ARAI Chaser-V Crutchlow εντυπωσιάζει με τον χρωματικό συνδυασμό του, ενώ το πίσω μέρος του κοσμεί η σημαία της γενέτειρας του αναβάτη και φυσικά το νούμερο 35. Θα το βρείτε σε τιμή προσφοράς, με μια βόλτα από το κατάστημα της MC Motor Import, αλλά και ηλεκτρονικά, κάνοντας την παραγγελία σας εδώ. 
 
MC motor import S.A.
www.mcmotor.gr
Μιχαλακοπούλου 44, Αθήνα, 210 7212986
Περισσότερα

cal2

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 17:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κράνος Arai Rebel Command White Κράνος Suomy Apex La Cocca »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon