.
Κατηγορία Κράνη
Πέμπτη, 07 Αυγούστου 2014 15:20

Κράνος Nexx Switx SX.10


Η αποδόμιση του κράνους!

 

 

Έχοντας να αντιμετωπίσει μια παγκόσμια οικονομία που κλυδωνίζεται, αλλά και ένα κύμα φτηνών εισαγωγών, η εταιρεία Nexx αποφάσισε να απαντήσει, σχεδιάζοντας σε “λευκό χαρτί” κυριολεκτικά (και παράγοντας στην Ευρώπη), ένα νέο κράνος τύπου jet, πέρα από τα καθιερωμένα. Αλλά πολύ πέρα..!

Το αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας ονομάζεται SWITX SX.10 (προφέρεται "Switch") και αναιρεί όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για τα βαρετά jet κράνη πόλης. Φυσικά, ένα τέτοιο καινοτόμο κόνσεπτ δεν θα μπορούσε να μην βραβευτεί και με το Red Dot Design Award 2014, διάκριση την οποία έλαβε τον Ιούλιο που μας πέρασε.

Ο σχεδιασμός του είναι τόσο απλός που είναι μεγαλοφυής. Η κεντρική ιδέα πίσω από το νέο αυτό κράνος είναι η ύπαρξη ενός εξωτερικού καλύμματος, το οποίο συνδέεται με το εσωτερικό κέλυφος μέσω ομόκεντρου άξονα. Ο χρήστης, με ένα μόνο άγγιγμα, ανοίγει ή κλείνει το πατενταρισμένο σύστημα Cooling Cover Tech, το οποίο παρέχει εξαιρετικό επίπεδο εξαερισμού με δύο εισαγωγές και τρεις εξαγωγές του αέρα. Η μεγάλη εξωτερική ζελατίνα περέχει μεγάλη πλευρική ορατότητα, ίσως την μεγαλύτερη της αγοράς, ενώ ολόκληρο το κράνος SWITX μπορεί να αποσυναρμολογηθεί, χωρίς τη χρήση εργαλείων, και να προσαρμοστεί στο γούστο και στη διάθεση του ιδιοκτήτη του. Επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη χρωματική γκάμα, είκοσι και πλέον χρωμάτων, εξωτερικό κάλυμμα, ζελατίνες και πλαινές βίδες, μιλάμε το απόλυτο mix & match! Κι αν θέλετε να πάτε το customization ένα βήμα πιο πέρα, μπορείτε να αποτυπώσετε πάνω στο εξωτερικό κάλυμμα το σχέδιο της αρεσκείας σας. 

To SWITX SX.10 διαθέτει δική του ενδοεπικοινωνία, που ανέλαβε να σχεδιάσει η κορυφαία του είδους εταιρεία Sena και ονομάζεται Nexx SX.COM. 
Το εσωτερικό του είναι άνετο και αθόρυβο, διαθέτει μικρομετρική πόρπη για το κλείσιμο, ενώ πληροί και τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας ECE/22-05, DOT και NBR-7471:2001. Και το καλύτερο; Είναι το μόνο κράνος της αγοράς που χωράει παντού, με φάρδος μόλις 250mm.

Κι αν νομίζετε ότι το ντιζάιν είναι κάτι που το πληρώνεις αδρά, η Nexx έχει κι εδώ αντίθετη άποψη. Έτσι λοιπόν το SWITX SX.10 θα το βρείτε σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή, μόνο 89 ευρώ!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πόσο εύκολη είναι η συναρμολόγηση του Nexx SWITX SX.10:

Γνωρίστε και αποκτείστε το νέο SWITX SX.10 στην  Ι. ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Π.Ε.:

Καλλιρρόης 71 & Φραντζή, 117 43 Νέος Κόσμος,
τηλ.: 210 9241108, 210 9242659, fax: 210 9241971

 www.tzortzopoulos.gr

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Αυγούστου 2014 23:16

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Suomy Vandal σε τιμή προσφοράς! Κράνος Suomy MX Tourer Plain »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon