.
Κατηγορία Κράνη
Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014 08:56

Suomy Vandal σε τιμή προσφοράς!

 

Αποκτήστε το!

 

 

Αν αναζητάς ένα κράνος που ξεχωρίζει με τα γραφικά του, αλλά δεν θέλεις να υστερεί σε κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, τότε η σειρά Vandal της Suomy φτιάχτηκε για σένα! Κατάλληλο τόσο για sport και touring οδήγηση, όσο και για την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη, το κράνος Vandal απευθύνεται σε όλους τους αναβάτες, αρχάριους αλλά και πιο έμπειρους.  

Εξελίχθηκε με την τεχνογνωσία που αποκόμισε η Suomy από τους αγώνες MotoGP, με δύο μεγέθη κέλυφους, από fiberglass υψηλής αντοχής και πολυτελές εσωτερικό.
Με αφαιρούμενη επένδυση από υποαλλεργικό υλικό, για τέλεια εφαρμογή και άριστο σύστημα εξαερισμού για αποβολή του θερμού αέρα. Η ασφάλιση του κράνους γίνεται μέσω κρίκου τύπου D, ενώ το Vandal είναι από τα πιο αθόρυβα της αγοράς, χάρη στην αεροδυναμική του σχεδίαση. Η ζελατίνα του είναι φιμέ, προεγκατεστημένη από το εργοστάσιο και προσφέρει ευρύ οπτικό πεδίο.

Τα κράνη της σειράς Vandal της Suomy θα βρείτε σε πληθώρα σχεδίων στο κατάστημα της MC Motor Import, σε μοναδική τιμή προσφοράς, από 390 μόνο 195 ευρώ! Ακόμη, μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας Vandal και ηλεκτρονικά, πατώντας εδώ.

MC MOTOR IMPORT 

Μιχαλακοπούλου 44 Αθήνα

Τηλ: (+30) 210 7212986
         (+30) 210 7211160

www.mcmotor.gr 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 19:28

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Επετειακό Arai RX 7 GP ''Isle of Man'' Special Edition Κράνος Nexx Switx SX.10 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon