.
Κατηγορία Κράνη
Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 11:16

Επετειακό Arai RX 7 GP ''Isle of Man'' Special Edition

 

Συλλεκτική αξία!

 

 

Συλλεκτικό και πολυαναμενόμενο, το επίσημο επετειακό κράνος της ARAI, αφιερωμένο στον φετινό αγώνα Isle of Man TT, έφτασε στην Ελλάδα και θα το βρείτε μόνο στην MC Motor Import! Πρόκειται για το RX-7 GP IOMTT ‘14′ , που παρουσιάστηκε πέρσι στην έκθεση μοτοσυκλέτας του Birmingham και διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό παγκοσμίως.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην φέρει την υπογραφή του μεγάλου Ιταλού σχεδιαστή Aldo Drudi, ο οποίος εμπνεύστηκε το εντυπωσιακό και διαχρονικό σχέδιο. Η φράση ‘Ellan Vannin’ που σημαίνει “Isle of Man” στην τοπική διάλεκτο της κέλτικης φυλής των Μανξ, αναγράφεται στην αριστερή πλευρά του κράνους. Την κορυφή του κοσμεί το διάσημο Τρισκέλιον, σύμβολο της Νήσου του Μαν, αλλά και ο χάρτης της διαδρομής, ενώ το πίσω μέρος φέρει το επίσημο λογότυπο του αγώνα Isle of Man TT.

Το ματ φινίρισμα του κράνους RX-7 GP IOMTT ‘14′ σε συνδυασμό με τις λαμπερές λεπτομέρειες σε κόκκινο χρώμα το κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακό και σίγουρα ένα κομμάτι συλλεκτικής αξίας.

Βασισμένο στο πασίγνωστο, “race ready” μοντέλο της ARAI, RX-7 GP, το επετειακό κράνος RX-7 GP IOMTT ‘14′ διαθέτει όλα εκείνα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν το καλύτερο και ασφαλέστερο κράνος της αγοράς σήμερα. Σήμα κατατεθέν, το ρυθμιζόμενο πτερύγιο AIR WING SPOILER που μειώνει δραστικά τον στροβιλισμό και τα αεροδυναμικά κουνήματα, ενισχύοντας την αυτοσυγκέντρωση του οδηγού, ενώ παράλληλα αυξάνει την τελική ταχύτητα, χάρη στην άψογη αεροδυναμική. Είναι το πρώτο κράνος με διπλή πιστοποίηση, ECE R22-05 και Snell M2010, με το απίστευτα ισχυρό εξωτερικό κέλυφος PB-SNC (STRUCTURAL NET COMPOSITE). Διαθέτει μεγάλη περιφερειακή ορατότητα χάρη στη μεγαλύτερη ζελατίνα, εκτάκτου ανάγκης σύστημα απασφάλισης των μαξιλαριών στα μάγουλα και πολλά ακόμη κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά που εξελίχθηκαν σε πραγματικές συνθήκες MotoGP.

Κάντε δικό σας το επετειακό κράνος ARAI RX-7 GP IOMTT ‘14′ Special Edition και βάλτε το για πάντα στη συλλογή σας, είτε με αγορά από το κατάστημα της MC Motor Import, είτε ηλεκτρονικά πατώντας εδώ.

MC Motor import S.A.
Μιχαλακοπούλου 44, Αθήνα, 210 7212986
www.mcmotor.gr

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014 12:14

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κράνη Suomy σε προσφορά! Suomy Vandal σε τιμή προσφοράς! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon