.
Κατηγορία Μπότες
Κυριακή, 18 Μαϊος 2014 15:22

Αγωνιστικές μπότες Sidi Vertigo Corsa

 


Τεχνολογία αιχμής

 

Δύο χρόνια εξέλιξης χρειάστηκαν προκειμένου να δημιουργηθούν οι αγωνιστικές μπότες Sidi Vertigo Corsa, που ανεβάζουν την αγωνιστική τεχνολογία σε άλλο επίπεδο.
Tεχνολογία απορρόφησης των κραδασμών στην περιοχή της φτέρνας, με τρεις διαφορετικές στρώσεις υλικών και memory foam σε φτέρνα και αστραγάλους που αγκαλιάζει σωστά, παρέχοντας επιπλέον άνεση και στήριξη. 

Το πατενταρισμένο σύστημα Tecno VR εγγυάται την άριστη εφαρμογή, με δύο εσωτερικά λουριά που τυλίγουν και προστατεύουν τη γάμπα. Διαθέτουν σύστημα εξαερισμού, που ανοίγει και κλείνει με το πάτημα ενός κουμπιού, τοποθετημένο πάνω στο προστατευτικό τμήμα του μετατάρσιου. Εσωτερικά οι μπότες Vertigo Corsa διαθέτουν διάτρητη επένδυση και επικάλυψη Teflon ώστε να μην κατακρατούν υγρασία και να την αποβάλλουν γρήγορα.

Ειδικά για την έκδοση Vertigo Corsa Air, η εξωτερική επένδυση αποτελείται από το υλικό Lorica, ένα υλικό κατασκευασμένο από μικροίνες, το οποίο λειτουργεί όπως το δέρμα, αλλά είναι πιο ελαφρύ και ανθεκτικό, χωρίς να λεκιάζει, ενώ έχει την ιδιότητα να αναπνέει, παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερη άνεση.

Τις μπότες Sidi Vertigo Corsa και Corsa Air θα τις βρείτε σε ασυναγώνιστη τιμή προσφοράς από την Ι. Τζωρτζόπουλος ΕΠΕ, από 249 μόνο 199 ευρώ για τις Corsa και από 329 μόνο 219 ευρώ για τις Corsa Air!

 

Ι. ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Π.Ε.,

Καλλιρρόης 71 & Φραντζή, 117 43 Νέος Κόσμος,
τηλ.: 210 9241108, 210 9242659, fax: 210 9241971

www.tzortzopoulos.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Μαϊος 2014 13:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αδιάβροχες μπότες Spyke Totem Μποτάκι Dainese Vera Cruz »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon