.
Κατηγορία Κράνη
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 14:10

EICMA 2022 - Νέο κράνος Caberg Duke Evo 2023

Ανάμεσα στα νέα κράνη που παρουσιάστηκαν στην EICMA 2022, το Duke Evo, μια εξέλιξη του δημοφιλούς κράνους Duke flip-open που παρουσιάστηκε το 2012. Οι βελτιώσεις είναι πολλές και αφορούν διαφορετικές πτυχές.
Μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια έχει δοθεί στο εσωτερικό, για παράδειγμα, τώρα είναι κατασκευασμένο από υλικά που «αναπνέουν» καλύτερα και με υποαλλεργικά υφάσματα, με 3D μαξιλαράκια μάγουλων για καλύτερη εφραμογή στο πρόσωπο του αναβάτη ακόμα και όταν ταξιδεύει με το «πηγούνι» σηκωμένο. Η εταιρεία με έδρα το Μπέργκαμο έχει επίσης μελετήσει έναν μηχανισμό για το άνοιγμα του προστατευτικού πηγουνιού που έχει ως αποτέλεσμα να είναι ευκολότερο στη χρήση.
duke-evo-white-metal-3-4.jpg
Ακόμη και το γείσο έχει υποστεί κάποιες αναβαθμίσεις. Στην πραγματικότητα, έχει ένα άνευ προηγουμένου σύστημα κλειδώματος και μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς εργαλεία. Το Duke Evo είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το νέο ευρωπαϊκό πρότυπο ECE 22-06 και επιτρέπει στον χρήστη να οδηγεί ακόμα και με το προστατευτικό του σαγονιού σηκωμένο. Πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι διαθέτει ένα εσωτερικό αλεξήλιο και ζελατίνα Pinlock Max Vision με ειδική επίστρωση κατά της ομίχλης.
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 14:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon