.
Κατηγορία Γάντια
Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 14:41

Carbo Kangaroo – Νέα γάντια Spidi

Τα γάντια Carbo Kangaroo αντιπροσωπεύουν τα αγωνιστικά γάντια με τη μεγαλύτερη απόδοση στη συλλογή SPIDI. Βασισμένα στα αγωνιστικά γάντια Carbo Track EVO που χρησιμοποιούν αγωνιζόμενοι σε όλο τον κόσμο, η έκδοση Kangaroo βελτιώνει την άνεση και την ελαφρότητα χάρη στο δέρμα καγκουρό, το οποίο είναι πιο λεπτό και πιο ανθεκτικό σε σύγκριση με το δέρμα αγελάδας.

Η άνεση έχει επίσης αναβαθμιστεί μέσω μιας επαναπροσδιορισμένης κατασκευής με εξωτερικές ραφές, μειώνοντας τα σημεία άμεσης επαφής του χεριού με την κλωστή. Τα δερμάτινα τμήματα του γαντιού είναι διάτρητα για να διατηρούν τα χέρια δροσερά και στεγνά, και το σημείο ρύθμισης στον καρπό κρατά τα γάντια σταθερά στερεωμένα χωρίς να τσιμπάνε ή να μαγκώνουν στο δέρμα.

Οι ενισχύσεις Keramide υψηλής αντοχής, οι λεπτομέρειες Superfabric® στα δάχτυλα, οι ανθεκτικές στην τριβή σουέτ μικροΐνες, οι αρθρώσεις και οι προστασίες δακτύλων από ανθρακονήματα όπως και τα προστατευτικά Warrior στις εξωτερικές πλευρές, καθιστούν αυτά τα γάντια μοναδικά στην κατηγορία τους. Τα γάντια περιλαμβάνουν την πιστοποίηση EN 13594:2015 KP Lev.1 CE.

Θα το βρείτε σε δύο αποχρώσεις και σε όλα τα μεγέθη στη τιμή των 359,90euro στο https://www.spidi.com/eu_en/carbo-kangaroo

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 14:45

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon