.
Κατηγορία Κράνη
Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2022 16:08

Horizon V2 - Το κορυφαίο τουριστικό κράνος της Ducati

Το Horizon V2 είναι το κορυφαίο τουριστικό κράνος της γκάμας της Ducati, ειδικά εξελιγμένο από το εργοστάσιο της Bologna, συνδυάζοντας άνεση και πρακτικότητα, στιλ και ασφάλεια, και με στόχο να κάνει κάθε ταξίδι μια αξέχαστη εμπειρία.

Στη συλλογή τεχνικού ρουχισμού της Ducati για το 2022, το Horizon V2 φέρει γραφικά της Drudi Performance, ειδικά για τη Ducati, και καθώς είναι σπαστό μπορεί να μεταμορφωθεί από full-face σε jet εύκολα και γρήγορα.

Το εξωτερικό κέλυφος είναι από Ultra Carbon υλικό, με αραμίδιο και ίνες γυαλιού, υλικά που χαρίζουν αντοχή και κόβουν βάρος.

Η μαλακή εσωτερική στρώση έχει κορυφαία χαρακτηριστικά άνεσης, ενώ το Horizon V2 έχει και εσωτερική φιμέ ζελατίνα.

Το κράνος της Ducati έρχεται εξοπλισμένο με την προηγμένη ενδοσυνεννόηση N-Com B 902X, που συνδέει τον αναβάτη με το smartphone του, έχοντας τη δυνατότητα να το χειριστεί με φωνητικές εντολές, ενώ το σύστημα αλλάζει αυτόματα από ενδοσυνεννόηση σε σύνδεση με το smartphone, και πίσω.

Το σύστημα διαθέτει λειτουργία Smart Conference για ομαδική επικοινωνία και για να ακούν μουσική αναβάτης και συνεπιβάτης μαζί με μια ακόμη μοτοσυκλέτα.

Το Horizon V2 είναι διαθέσιμο στους επίσημους dealer της Ducati.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2022 16:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon