.
Κατηγορία Κράνη
Δευτέρα, 31 Μαϊος 2021 11:26

Τα κράνη της Yohe στην Ελλάδα αποκλειστικά από τη Μοτο Πήγασος

[Δελτίο Τύπου]

Η Yohe Helmets ιδρύθηκε το 1993 και θεωρείται πλέον το μεγαλύτερο εργοστάσιο κατασκευής κρανών για μοτοσυκλετιστές στην Κίνα και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο.

Διαθέτει ισχυρή ομάδα έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής, εξυπηρετεί – προμηθεύει πάρα πολλές διάσημες ανά τον κόσμο μάρκες με προϊόντα OEM (Original Equipment Manufacturer - μετονομασία δικών της μοντέλων) και ODM (Original Design Manufacturer - αρχικός σχεδιασμός και κατασκευή για λογαριασμό τρίτων).

Τα διασημότερα brands στον κόσμο, εμπιστεύονται την Yohe Helmets επιλέγοντας προϊόντα της προς πώληση με το δικό τους όνομα ή της αναθέτουν την εξ’ ολοκλήρου κατασκευή των νέων τους μοντέλων.

Έχει καθετοποιημένη παραγωγή, κατασκευάζει ζελατίνες, ΕPS, γραφικά και όλα τα επιμέρους εξαρτήματα ενός κράνους. Στο εργοστάσιο που καλύπτει συνολική έκταση επιφανείας 80.000 m2 εργάζονται περισσότεροι από 1.500 ειδικευμένοι εργαζόμενοι, παράγοντας περισσότερα από 4 εκατομμύρια κράνη ετησίως.

Διαθέτει πιστοποιητικό ISO9001 διασφαλίζοντας την σταθερή και υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων της. Επιπλέον, όλα τα κράνη που κατασκευάζει είναι σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς που προορίζονται, με εναρμονισμένες διεθνή προδιαγραφές και φέρουν εγκρίσεις και πιστοποιήσεις σύμφωνα με τα πρότυπα SNELL, DOT, ECE, AS, NBR, SG JIS, κ.α.

Η Yohe Helmets έχει βραβευθεί από την κυβέρνηση της Κίνας ως το διασημότερο και πλέον αξιόπιστο εμπορικό σήμα στην βιομηχανία κατασκευής κράνους. Έχει επίσης τιμηθεί ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας διαθέτοντας ένα διαπιστευμένο εργαστήριο ελέγχου με εξαιρετικό τεχνολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό. Μέχρι στιγμής διαθέτει 12 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που αφορούν σχεδιαστικά και τεχνολογικά διεθνή επιτεύγματα και έχει αναπτύξει και κατασκευάσει περισσότερα από 120 δικά της διαφορετικά μοντέλα κρανών όλων των τύπων – Full face, Open face, Flip up & Off road.

Με κριτήριο την αξιοπιστία των προϊόντων της, τα κράνη που παράγει διατίθενται σε Ασία, Ευρώπη, Αμερική και Ωκεανία, συμπεριλαμβανομένων 55 χωρών. Ενώ τα κράνη της μάρκας YOHE είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε περισσότερες από 22 χώρες έως σήμερα.

Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ, ΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΡΑΝΩΝ YOHE

Η Yohe Helmets, έχοντας πολυετή εμπειρία, τεχνολογία και τεχνογνωσία στην κατασκευή κρανών με ειδικές προδιαγραφές υψηλού επιπέδου, όπως πολυστρωματικό κέλυφος πολλαπλών διαστάσεων, την χρήση υλικών CARBON, FIBER κ.α. και την ειδική κατασκευή EPS εσωτερικών, έχει καταφέρει να ενσωματώσει σε όλα της τα κράνη ανεξαρτήτου αξίας, αξιοζήλευτες και ασυναγώνιστες προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας, άνεσης και εφαρμογής.

Όλα της τα κράνη που προορίζονται για την Ευρώπη διαθέτουν εσωτερικό με ειδικό οβάλ για τέλεια εφαρμογή, και έτοιμες υποδοχές για ακουστικά ενδοεπικοινωνίας, κάτι που συναντάται σε λίγα και πολύ ακριβά κράνη. Επίσης διαθέτουν πολυστρωματικό EPS με διαφοροποιημένη πυκνότητα, που προσφέρει μέγιστη ασφάλεια και μεταβαλλόμενη απορροφητικότητα κατά την κρούση. Χρησιμοποιεί μηχανισμούς ζελατίνας 3D ολόπλευρης παράλληλης μετατόπισης, που προσφέρουν τέλεια κλιμάκωση και αίσθηση κατά την χρήση ανοίγο-κλεισίματος της ζελατίνας, εξασφαλίζοντας απόλυτη στεγανοποίηση και εφαρμογή. Τέλος ο τρόπος κατασκευής και η υψηλή ποιότητα των εσωτερικών επενδύσεων που χρησιμοποιεί η YOHE σε όλα της τα κράνη, είναι επίσης ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά που ολοκληρώνει την αξεπέραστη ποιότητα, άνεση και εφαρμογή των κρανών YOHE, κατατάσσοντάς τα ως κορυφαία επιλογή με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής παγκοσμίως.

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ

*Οι τιμές τους είναι αρκετά δελεαστικές και σε κάποιες περιπτώσεις μειωμένες έως και 40% από τα αντίστοιχα ΟΕΜ μοντέλα
*Τα ίδια μοντέλα μέσης κατηγορίας 75-100-140 ευρώ έχουν ενταχθεί στη χαμηλή κατηγορία και διατίθενται περί τα 45-65-90 ευρώ.

ADV 935 MAT BLACK 1

FLIP-UP
Διαθέσιμα επιπλέον χρώματα και γραφικά – Με προεγκατεστημένα pin, δέχεται Original Pinlock.

ADV 977 G09

FULL-FACE
Διαθέσιμα επιπλέον χρώματα και γραφικά – Με προεγκατεστημένα pin, δέχεται 100% Max Vision Pinlock.

ADV 851 GLOSS WHITE

OPEN-FACE
Διαθέσιμα επιπλέον χρώματα και γραφικά.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ YOHE

Πρόσφατες αλλά και παλαιότερες δημοσιογραφικές αναφορές στον ειδικό τύπο ανά τον κόσμο, φέρνουν στο φως της δημοσιότητας την εξέχουσα θέση που κατέχει η YOHE διεθνώς, καθώς και μερικά από τα μοντέλα της ΥΟΗΕ τα οποία κυκλοφορούν υπό το καθεστώς OEM (Original Equipment Manufacturer).

Αυτό σημαίνει ότι πολλές μεγάλες επώνυμες Ευρωπαϊκές κ.α. εταιρείες επιλέγουν προϊόντα της YOHE, τα οποία χωρίς καμία απολύτως τροποποίηση των προδιαγραφών και της παραγωγής τους μετονομάζονται χρησιμοποιώντας το δικό τους λογότυπο και διατίθεντο στην παγκόσμια αγορά.

Αναφέρεται λοιπόν ότι τύποι κρανών της ΥΟΗΕ όπως Full-Face, Flip-Up, Open Face και Off-Road και συγκεκριμένα τα μοντέλα ΥΟΗΕ 967, 977, 978, 981, 935 SV, 938 SV, 950, 953, 851, 868, 878, 881, 632 & 633 μπορεί κανείς να τα συναντήσει σε πολλές εταιρείες όπως ACERBIS, AXXIS, CGM, CMS, HELD, IXS, MT, NOX, ONEAL, VEMAR, κ.α.

Επίσης πάρα πολλά επιτυχημένα μοντέλα πασίγνωστων εταιρειών, κατασκευάζονται από την YOHE υπό το καθεστώς συνεργασίας ODM (Original Design Manufacturer - αρχικός σχεδιασμός και κατασκευή για λογαριασμό τρίτων) και διατίθενται στην παγκόσμια αγορά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση (παρότι γνωστά) δεν γίνεται αναφορά των μοντέλων και των εταιρειών ούτε εμφανίζονται φωτογραφίες καθώς εφαρμόζεται ο κατά αποκλειστικότητα σχεδιασμός και παραγωγή, καθώς επίσης ο έλεγχος και η αποδοχή των προδιαγραφών.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Ι. Π. ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ

Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου (πρώην Θησέως) 26, Καλλιθέα

Τηλ. 210 4221060

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 31 Μαϊος 2021 11:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon