.
Κατηγορία Μπότες
Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 09:40

REV’IT Discovery H2O Sphere – Από τη Motoraid

Η μπότα Discovery H2O Sphere από την Rev’IT! δικαιολογεί στο έπακρον το όνομά της, διότι είναι μια “ανακάλυψη” από συνδυασμό πρωτοποριακών υλικών κατασκευής για την προστασία και την εργονομία της μπότας.

Θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε σαν την ιδανικότερη λύση για έναν αναβάτη που χρειάζεται μια εκτός δρόμου ή τουριστική μπότα με τέλεια σταθερότητα, μέγιστη ασφάλεια, εξαιρετική άνεση κατά το περπάτημα σαν ένα παπούτσι πεζοπορίας και φυσικά 100% αδιάβροχη.

Η σόλα Vibram® φροντίζει για την πρόσφυση και την άνεση του ποδιού μας, ενώ η αδιάβροχη μεμβράνη H2O Sphere κρατάει το νερό μακριά από το εσωτερικό της μπότας. Πολλές άλλες καινοτόμες λύσεις, όπως το σύστημα κλεισίματος - σφιξίματος Boa® και προστατευτικά SEESOFT έχουν προστεθεί στην δομή της μπότας για είναι φιλική και άνετη προς όλους τους χρήστες της.

Χαρακτηριστικά υλικών κατασκευής:

- Ενισχυμένο δέρμα αγελάδας, Cordura 500D, σουέτ δέρμα και καουτσούκ αποτελούν το εξωτερικό μέρος της μπότας.

- Αδιάβροχη 100% και αναπνέουσα μεμβράνη H2O Sphere , η οποία εξασφαλίζει το εσωτερικό της μπότας να παραμείνει στεγνό από νερό και υγρασία.

- Μοναδικό γρήγορο σύστημα Boa® κλεισίματος-σφιξίματος της μπότας, εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή με την περιστροφή ενός κουμπιού.

- Σόλα Vibram® Apex για τέλεια πρόσφυση, σταθερότητα και άνεση στο περπάτημα.

- Προστιθέμενο εσωτερικό αφρώδες υλικό EVA για την πλήρη απορρόφηση των κραδασμών.

- Περιμετρική χαμηλή επικάλυψη από καουτσούκ για την αποφυγή τριβών-ζημιών της εξωτερικής επένδυσης από πέτρες και άλλα σταθερά σημεία.

- Αντιβακτηριδιακή επένδυση τρισδιάστατης πλέξης 3D για την εξασφάλιση του καλού αερισμού του ποδιού χωρίς ανεπιθύμητες οσμές.

- Εξελιγμένα προστατευτικά από SEESOFT υλικό στους αστραγάλους και στο καλάμι για μεγαλύτερη προστασία ακόμα και από εκτίναξη πετρών.

- Προστατευτικό υλικό TPU για προστασία της μπότας από τον λεβιέ ταχυτήτων.

- Μεγάλη ανθεκτική λαβή στο πίσω μέρος της μπότας για την διευκόλυνσή μας κατά το φόρεμα της.

Τιμή: €399.99

ΜΟΤORAID

ΑΘΗΝΑ : Κηφισίας & Κατεχάκη
Τηλ.: 210 6911900

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Λ. Βασιλίσσης Όλγας 40
Τηλ.: 231 0 833750

ΠΑΤΡΑ: Νόρμαν 1 & Αθηνών
Τηλ.: 261 0 437100

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 09:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δερμάτινες μπότες Stylmartin Legend R Mπότες REV’IT Discovery H2O Sphere »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon