.
Κατηγορία Κράνη
Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 09:44

Bell Moto-10 Spherical Rhythm – Κράνος με τεχνολογία Spherical

Για να γιορτάσει την εξέλιξη της σειράς Bell Moto, η Bell δημιούργησε 1.000 μοναδικά αριθμημένα Moto-10 Limited Edition παγκοσμίως. Δεν είναι απλά το πιο προηγμένο κράνος off-road, αλλά ένα κομμάτι της ιστορίας της Bell.

Γνωρίστε το Moto-10 Spherical, την εξέλιξη της σειράς Bell Moto. Γεννημένο από τις ανάγκες κορυφαίων αθλητών σε όλο τον κόσμο, το Moto-10 είναι το πιο προηγμένο κράνος off-road που θέτει ένα νέο πρότυπο. Ως άμεσο αποτέλεσμα της επιρροής και του feedback των αθλητών της Bell, το Moto-10 επιτυγχάνει τον τέλειο συνδυασμό αυξημένης προστασίας, μείωσης βάρους και κορυφαίου αερισμού, ενισχύοντας την εμπειρία και την αυτοπεποίθηση του αναβάτη. Το Moto-10 αποτελεί την εξέλιξη της προστασίας ενός full face κράνους.

Χαρακτηριστικά:

- Ασφάλεια: Τεχνολογία Spherical της MIPS
- Κέλυφος Carbon 3Κ
- Πλήρως ρυθμιζόμενο προστατευτικό γείσο με αεραγωγούς
- Μαγνητικά μάγουλα Magnefusion που αφαιρούνται εύκολα
- Thermal exhange σύστημα ροής αέρα
- Πιστοποίηση: DOT, SNELL 2020, ECE
- Περιλαμβάνεται τσάντα μεταφοράς κράνους και δεύτερο γείσο
Τεχνολογία Spherical
Η σφαιρική τεχνολογία της MIPS βοηθά στην ανακατεύθυνση των δυνάμεων κρούσης, συνδυάζοντας τον κορυφαίο σχεδιασμό, την απόδοση και την προστασία του εγκεφάλου, χωρίς να διακυβεύεται η άνεση, ο αερισμός, το βάρος ή το στυλ.

Σχεδιασμός Ball-and-Socket

Ο σχεδιασμός Ball-and-Socket της σφαιρικής τεχνολογίας βοηθά στην ανακατεύθυνση των δυνάμεων πρόσκρουσης μακριά από τον εγκέφαλο, επιτρέποντας στην εξωτερική επένδυση να περιστρέφεται γύρω από την εσωτερική επένδυση κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης.

Εξοπλισμένο με MIPS

MIPS σημαίνει σύστημα προστασίας κρούσης πολλαπλών κατευθύνσεων, η οποίο είναι μια κορυφαία τεχνολογία ολίσθησης στο εσωτερικό του κράνους που έχει σχεδιαστεί για τη μείωση των δυνάμεων περιστροφής που μπορεί να προκύψουν από συγκεκριμένες κρούσεις.

Τεχνολογία κελύφους Segmented 3K

Ειδικός σχεδιασμός κελύφους που παρέχει ένα μεγάλο εξαερισμό που αφαιρεί τον ζεστό αέρα από το κράνος, διασφαλίζοντας ότι ο αναβάτης παραμένει άνετος και δροσερός.
Προστατευτικά No Missed Races (NMR)
Χρησιμοποιώντας πιο μαλακό υλικό EPP, τα δύο πλαϊνά προστατευτικά του κράνους συμπιέζονται αλλά αναπηδούν στην αρχική τους μορφή, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα περαιτέρω τραυματισμού που προκαλείται στο σώμα από το κράνος.

Τεχνολογία Panoramic Goggle Port

Μια ευρύτερη θύρα για τη μάσκα που παρέχει καλύτερη εφαρμογή, βέλτιστη στεγανοποίηση και τεράστιο οπτικό πεδίο, αυξάνοντας την ορατότητα και την ασφάλεια του αναβάτη όταν τη χρειάζεται περισσότερο.

Σύστημα απελευθέρωσης έκτακτης ανάγκης Magnefusion Cheek pad

Επιτρέπει στους ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης να αφαιρέσουν εύκολα τα μαξιλάρια στα μάγουλα πριν αφαιρέσουν το κράνος μετά από πρόσκρουση.

Επένδυση Virus CoolJade Comfort Liner

Αυτή η αφαιρούμενη επένδυση είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο ύφασμα νεφρίτη για να δημιουργήσει ένα φυσικό αποτέλεσμα ψύξης. Η εξαιρετικά στεγανοποιημένη κατασκευή σε συνδυασμό με νήματα CoolJade μειώνουν τη θερμοκρασία της επιφάνειας του δέρματος έως και 10°F, διατηρώντας τον αναβάτη δροσερό, άνετο και επικεντρωμένο στον αγώνα.

Γείσο Flying Bridge

Ο σχεδιασμός αυτού του γείσου επιτρέπει περισσότερη ευελιξία και βελτιώνει τη ροή του αέρα κατά μήκος του κράνους. Απορρίπτοντας τη χρήση του παραδοσιακού γείσου με κεντρική βίδα, αυξάνει την ποσότητα διαχείρισης ενέργειας υλικού σε μια ζώνη υψηλής πρόσκρουσης.

Τιμή: €799

Bρείτε το στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Moto Market

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon