Κατηγορία Κράνη
Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 13:54

Shark - 5+1 Χρόνια εγύηση στα κράνη που αγοράστηκαν το 2020

Η ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. επίσημος εισαγωγέας κρανών SHARK ανακοινώνει την επέκταση εγγύησης 1 έτους σε όλα τα κράνη SHARK με ημερομηνία αγοράς εντός του 2020.

Γενικά, η SHARK παρέχει σε όλα τα κράνη της 5ετή εγγύηση (2 + 3 έτη δωρεάν επέκταση). Η τριετής δωρεάν επέκταση εγγύησης ισχύει μόνο όταν ο αγοραστής καταχωρήσει το κράνος που αγόρασε στην ειδική ιστοσελίδα της SHARK ΕΔΩ.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, προτεραιότητά μας είναι να προσφέρουμε νέες λύσεις για να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας. Ως εκ τούτου όλα τα κράνη με ημερομηνία αγοράς από 1/1/2020 έως 31/12/2020 επωφελούνται με 1 επιπλέον έτος εγγύησης, δηλαδή συνολικά 6 χρόνια.

Η επέκταση σε 6 έτη (2+4 έτη δωρεάν επέκταση), εξακολουθεί να υπόκειται σε εγγραφή στην ειδική ιστοσελίδα.

Σημείωση: Η εκτεταμένη εγγύηση διατηρεί τους ίδιους όρους με την ισχύουσα εγγύηση.

Ποια είναι η SHARK

Η γαλλική εταιρία SHARK ιδρύθηκε από επαγγελματίες οδηγούς αγώνων. Έτσι το πάθος για την μοτοσυκλέτα είναι διάχυτο στα προϊόντα της.

Με βασικό γνώμονα τον αναβάτη και την μοτοσυκλέτα που οδηγεί, έχει διαμορφώσει την γκάμα της με μοντέλα που καλύπτουν στοχευμένα τις ανάγκες του χρήστη για απόλυτη ασφάλεια, υψηλή ποιότητα και άνεση. Παράλληλα η δυναμική σχεδίαση των κρανών και τα εντυπωσιακά γραφικά την κατατάσσουν στους διαμορφωτές τάσης μόδας.

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας η γαλλική εταιρία SHARK έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στους ηγέτες της αγοράς κρανών παγκοσμίως με εντυπωσιακά άλματα ανάπτυξης σε επίπεδο προϊόντων αλλά και πωλήσεων ετησίως.

Ασφάλεια και Ποιότητα: Αυτοί είναι οι κεντρικοί άξονες της φιλοσοφίας της SHARK. Γύρω από αυτούς περιστρέφεται κάθε ενέργειά της, στην προσπάθεια συνεχούς ανάπτυξης πρακτικών και καινοτόμων λύσεων.

Η γκάμα κρανών SHARK είναι ευρύτατη και καλύπτει όλο το φάσμα χρήσης του λάτρη του δικύκλου.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 14:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT