.
Κατηγορία Μπότες
Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 17:21

SIDI Atojo Gold – Χρυσάφι από τα πόδια του Jorge Prado

Μπότες ΜΧ σε περιορισμένη παραγωγή προς τιμή του δις παγκόσμιου πρωταθλητή ΜΧ2 Jorge Prado.

Αν και μόλις 18 ετών, είναι ήδη διάσημος παγκόσμιος αστέρας και έχει στην κατοχή του δύο συνεχόμενους τίτλους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜΧ2.

Καθόλου παράξενο λοιπόν που η Sidi τιμά τον πρωταθλητή της με ένα σπέσιαλ ζευγάρι μπότες, φυσικά διακοσμημένες με χρυσές λεπτομέρειες, όπως ακριβώς και το χρυσό παιδί του Motocross.

Οι νέες αυτές συλλεκτικές μπότες βασίζονται στην κορυφαία σειρά της Sidi, Atojo και φυσικά δεν αλλάζουν στο παραμικρό την ουσία τους, που είναι ο απόλυτος συνδυασμός άνεσης, προστασίας και ακρίβειας στον χειρισμό.

Το πάνω μέρος της μπότας είναι κατασκευασμένο από Technomicro, ένα υλικό ανθεκτικό στο νερό, το γδάρσιμο και το κόψιμο. Είναι επίσης εύκολο στο καθάρισμα και στη συντήρησή του. Για το κλείσιμο της μπότας χρησιμοποιείται ένα σύστημα με τρεις ανεξάρτητες δέστρες.

Για την προστασία και άνεση του ποδιού η Sidi χρησιμοποιεί έναν καινοτόμο μηχανισμό – που μπορεί να αφαιρεθεί – ο οποίος ρυθμίζει την πίεση που ασκείται στην κνήμη και κλειδώνει όταν διαγνώσει υπερβολική κάμψη.

Διαθέτουν ακόμη πλαστικά προστατευτικά σε όλο το μπροστινό μέρος της και ένα αφαιρούμενο νάιλον επίθεμα στη μετατάρσιο, καθώς και ένα ειδικά σχεδιασμένο πλαστικό που προστατεύει το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού και προσφέρει και καλύτερη πρόσφυση στο μαρσπιέ.

Οι μπότες Atojo σχεδιάστηκαν από πρωταθλητές για πρωταθλητές και, διά του λόγου το αληθές, ένας σημαντικός συνεργάτης που συνέδραμε στην εξέλιξή τους είναι ο πολυπρωταθλητής ΜΧ, Tony Cairoli, που φέτος τρέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ως ομόσταυλος του Prado στη rookie του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία MXGP season.

Δείτε εδώ περισσότερα για τις νέες μπότες της Sidi

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon