Κατηγορία Κράνη
Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 09:42

SΗΟΕΙ NXR Stab TC-2

Ολοκαίνουργιο κράνος της Ιαπωνικής εταιρείας που ενσωματώνει κορυφαία χαρακτηριστικά τόσο στον τομέα της άνεσης όσο και στον τομέα της ασφάλειας και έρχεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρολό την εμπορική επιτυχία της Shoei.

Κατασκευάζεται από Advanced Integrated Matrix+ (AIM+ πολλαπλές στρώσεις fiberglass και οργανικών ινών ) σε τέσσερα μεγέθη κελύφους ενώ το εσωτερικό του κελύφους ΕPS είναι διπλής πυκνότητας με διαφορετικές διαβαθμίσεις απορρόφησης κρούσης.

Χάρη στην εξαιρετική αεροδυναμική σχεδίαση το νέο ΝΧR είναι εξαιρετικά σταθερό ακόμη και στις πολύ υψηλές ταχύτητες. Διαθέτει νέο εξελιγμένο σύστημα αερισμού ,με ένα σύνθετο δίκτυο καναλιών και αεραγωγών 4 εισαγωγής και 6 εξαγωγής, που δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες στον αναβάτη ακόμη και σε πολύωρη χρήση.

Η επένδυσή του είναι επανασχεδιασμένη (με 3-D διαφορετικές πυκνότητές αφρώδους στο κεντρικό τμήμα ) ώστε να εξασφαλίζει απόλυτη εφαρμογή και άνεση και σαφώς είναι αντιαλλεργική και πλήρως αφαιρούμενη. Η υψηλής πυκνότητας ζελατίνα διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα pin lock και χάρη στην αυξημένη ακαμψία και τον επίσης εξελιγμένο μηχανισμό κλεισίματος είναι απόλυτα αεροστεγής και στεγανή.

Το νέο NXR διαθέτει επίσης ειδικά μαξιλαράκια στα αυτιά για μείωση του θορύβου,E.Q.R.S (σύστημα ασφαλής αφαίρεσης του κράνους σε περίπτωση ατυχήματος ) και αγωνιστικού τύπου 2D κούμπωμα.

Συνοδεύεται από επιρρίνιο, υποσιάγωνο και τσάντα μεταφοράς, ενώ υπάρχουν διαθέσιμα: σειρά εσωτερικών τμημάτων για προσωπική ρύθμιση και άψογη εφαρμογή , 9 διαφορετικές χρωματικές επιλογές για φιμέ ζελατίνες και είναι έτοιμο να υποδεχθεί τάχιστα, σύστημα ενδοεπικοινωνίας.

Τιμή: €499

Δείτε το εδώ: http://bit.ly/32kPNE0

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210-9241108, 210-9241655 και 210-9242659.

Καλλιρρόης 71 & Καλλιρρόης 41 Αθήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT