.
Κατηγορία Κράνη
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 15:41

Arai RX-7V Jonathan Rea Gold Edition – Το κράνος με τους 5 τίτλους WorldSBK

Η συνεργασία Rea-Arai κρατά πολλά χρόνια και γιορτάζει με μια επετειακή έκδοση το μοναδικό επίτευγμα-ρεκόρ του Άγγλου αναβάτη.

Ο Jonathan Rea με την Kawasaki καταδυναστεύει το WorldSBK εδώ και πέντε χρόνια αδιάλειπτα, σαρώνοντας σε όλες τις κατηγορίες και κατακτώντας ισάριθμους τίτλους.

Γιορτάζοντας το χαρμόσυνο γεγονός, ο φημισμένος σχεδιαστής Aldo Drudi σκάρωσε ένα ειδικό σετ γραφικών με βάση το χρυσό χρώμα και ένα μεγάλο “5 in a row” (5 στη σειρά) που μιμείται τα αστέρια που κοσμούν το περίφημο Walk of Fame του Holywoood, δηλαδή το πεζοδρόμιο που είναι στρωμένο με αστέρια και τα αποτυπώματα της παλάμης διάσημων κινηματογραφικών αστέρων.

82670443 2713171515419069 7463147881784934400 o

Το κράνος αυτό δε θα χρησιμοποιηθεί από τον Rea στη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, αλλά μόνο σε επιλεγμένες περιπτώσεις, όπως λ.χ. οι πρόσφατες επίσημες χειμερινές δοκιμές του WorldSBK.

“Συνεργάζομαι τόσα πολλά χρόνια με την Arai και σε αυτά είχα κάμποσες μεγάλες πτώσεις, αλλά τα Arai κράνη μου πάντοτε με κράτησαν ασφαλή. Είμαι πολύ χαρούμενος πως κατέληξε αυτό το σχέδιο και δείχνει πανέμορφο πάνω στη μοτοσυκλέτα. Ευχαριστώ την Arai για την πρωτοβουλία της και ελπίζω να ικανοποιήσει τους φίλους μου,” δήλωσε ο τιμώμενος αναβάτης.

Το νέο RX-7V Jonathan Rea Gold Edition θα είναι διαθέσιμο στο δίκτυο εμπόρων Arai από τα μέσα Μαΐου 2020.

hi Test Jerez WorldSBK 2020 Thursday Rea GB5 1530

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon