.
Κατηγορία Μπότες
Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2011 11:23

Μπότες Rallye GS Pro

 


Για ασφάλεια και άνεση eκτός δρόμου

 



Στις χωμάτινες διαδρομές συνήθως τα πράγματα "σοβαρεύουν". Εδώ απαιτούνται κατάλληλες μπότες ώστε να υπάρχει καλύτερη αίσθηση στην οδήγηση και να αποφευχθούν οι άσκοποι μικροτραυματισμοί. Η μπότα Rallye GS Pro συνδυάζει τις λειτουργίες που προορίζονται ειδικά για τη χρήση enduro με ένα υψηλό επίπεδο άνεσης όσον αφορά την εφαρμογή, την ελευθερία κινήσεων στο βάδισμα, την επιβίβαση και αποβίβαση, την προστασία από τα νερά και την άνεση ανεξάρτητα από τις θερμοκρασίες.

Η αφαιρούμενη και πλενόμενη εσωτερική επένδυση εξασφαλίζει τις ιδανικές συνθήκες κλίματος και περιορίζει τα σημεία πίεσης. Μ' αυτόν τον εξοπλισμό μπορείτε να κινηθείτε πιο ξεκούραστα και άνετα στο όριο. Οι μπότες GS Pro είναι κατασκευασμένες από δέρμα μοσχαριού και συνδυάζονται με πλαστικό όπου κρίνεται απαραίτητο.

Είναι μαλακές στην άρθρωση ώστε να μην ενοχλούν το πόδι μιας και ο κορμός διαθέτει ειδικό μηχανισμό. Διαθέτουν εύχρηστα κουμπώματα ασφαλείας ώστε να μην ανοίγουν όταν βρίσκουν σε κλαριά ή πέτρες. Παράγονται σε μεγέθη από 41 έως 48 και θα τις βρείτε στον χρωματισμό μαύρο /gun.

Διαθέσιμο/α στο Δίκτυο Επίσημο Εμπόρων Μοτοσικλετών BMW Hellas.

www.bmw-motorrad.gr

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών: 210 9118000

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 14:44

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Dainese Nighthawk Goretex Dainese Scarpa Dyno »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon