.
Κατηγορία Κράνη
Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 10:31

Shoei NXR – Τα νέα σχέδια του 2019

Φρέσκιες επιλογές για το κράνος που αντικατέστησε το XR1100

Το NXR είναι το best seller κράνος της ιαπωνικής εταιρείας που ενσωματώνει κορυφαία χαρακτηριστικά τόσο στον τομέα της άνεσης όσο και στον τομέα της ασφάλειας.

Κατασκευάζεται από Advanced Integrated Matrix+ (AIM+ πολλαπλές στρώσεις fiberglass και οργανικών ινών ) σε τέσσερα μεγέθη κελύφους, ενώ το εσωτερικό του κελύφους ΕPS είναι διπλής πυκνότητας με διαφορετικές διαβαθμίσεις απορρόφησης κρούσης.

dystopia tc5

Χάρη στην εξαιρετική αεροδυναμική σχεδίαση το νέο ΝΧR είναι εξαιρετικά σταθερό ακόμη και στις πολύ υψηλές ταχύτητες.

Διαθέτει νέο εξελιγμένο σύστημα αερισμού, με ένα σύνθετο δίκτυο καναλιών και αεραγωγών, 4 εισαγωγής και 6 εξαγωγής, που δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες στον αναβάτη ακόμη και σε πολύωρη χρήση.

philosopher tc2

Η επένδυσή του είναι επανασχεδιασμένη (με 3-D διαφορετικές πυκνότητες αφρώδους στο κεντρικό τμήμα ) ώστε να εξασφαλίζει απόλυτη εφαρμογή και άνεση και σαφώς είναι αντιαλλεργική και πλήρως αφαιρούμενη.

Η υψηλής πυκνότητας ζελατίνα διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα pin lock και χάρη στην αυξημένη ακαμψία και τον επίσης εξελιγμένο μηχανισμό κλεισίματος είναι απόλυτα αεροστεγής και στεγανή.

stimuli tc10

Το NXR διαθέτει επίσης ειδικά μαξιλαράκια στα αυτιά για μείωση του θορύβου, E.Q.R.S (σύστημα ασφαλής αφαίρεσης του κράνους σε περίπτωση ατυχήματος) και αγωνιστικού τύπου 2D κούμπωμα.

Συνοδεύεται από επιρίνιο, υποσιάγωνο και τσάντα μεταφοράς, ενώ υπάρχει διαθέσιμη σειρά εσωτερικών τμημάτων για προσωπική ρύθμιση και άψογη εφαρμογή, 9 διαφορετικές χρωματικές επιλογές για φιμέ ζελατίνες και είναι έτοιμο να υποδεxθεί σύστημα ενδοεπικοινωνίας.

transcend tc10

Τιμή: 539€

Τζωρτζόπουλος
Καλλιρρόης 71 & Φραντζή
117 43 Νέος Κόσμος
Τηλ.: 210 9241108, 210 9242659
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 10:38

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon