Κατηγορία Κράνη
Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 12:54

Δύο νέα σχέδια SHOEI X-Spirit III

 

Μεγαλώνει κι άλλο η γκάμα με τις υπογραφές των De Angelis και Kagayama

 

Αισίως στην τρίτη του γενιά, το κορυφαίο κράνος της Ιαπωνικής SHOEI, X-Spirit III, αποτελεί την επιλογή πολλών αναβατών από τα υψηλότερα αγωνιστικά επίπεδα και το γεγονός αποτυπώνεται σε μια ευρεία συλλογή μοντέλων με τα γραφικά μεγάλων αστέρων των αγώνων ταχύτητας μοτοσυκλετών.

Τα δύο νέα σχέδια που μόλις παρουσιάστηκαν από τη SHOEI αφορούν σε δύο γνωστά ονόματα από τις παγκόσμιες πίστες, τους βετεράνους Alex De Angelis και Yukio Kagayama, ενώ οι κωδικές ονομασίες τους είναι DE ANGELIS TC-1 και KAGAYAMA TC-5.

Το X-Spirit ΙΙΙ με την ενσωματωμένη αεροτομή είναι ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό κράνος αγωνιστικών προδιαγραφών σχεδιασμένο για να μειώνει δραματικά τους στροβιλισμούς, τις ταλαντώσεις και την αντίσταση στον αέρα.

de angelis 3

Φέρει δύο μεγέθη πλευρικών σταθεροποιητών, διπλό σύστημα κλειδώματος ζελατίνας και εξελιγμένο σύστημα εισαγωγής αέρα μέσω καναλιών με έξι ρυθμιζόμενες εισαγωγές αέρα.

Το εσωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από EPS πολλαπλών πυκνοτήτων και η ιαπωνική εταιρία διαθέτει το X-Spirit σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη κελυφών με το εξωτερικό να είναι κατασκευασμένο από έξι στρώσεις απορροφητικών υλικών.

ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
Καλλιρόης 71 Νέος Κοσμος
Τηλέφωνο: 210 9241108

Φωτογραφίες

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 13:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κράνος HJC RPHA 11 Chakri MC23 Προσφορά: SHOEI GT-Air Luthi »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube