Κατηγορία Κράνη
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 08:51

Κράνος Airoh Rev

 

“Σπαστό” κράνος με νέα χαρακτηριστικά

 

Η καινοτομία της Airoh στα modular κράνη, οδηγεί σε νέα επίπεδα άνεσης και ευελιξίας. Το REV είναι ένα Flip Up κράνος από thermoplastic HRT που μπορεί να φορεθεί είτε με πλήρη είτε με ανοιχτή όψη μέσα από την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιστροφή του μπροστά προστατευτικού.

Το REV χαρακτηρίζεται από ένα ειδικό σύστημα εξαερισμού που ονομάζεται "ACVS" (Airoh® Combined Ventilation System), το οποίο εγγυάται μέγιστη άνεση ακόμη και σε μεγάλες διαδρομές με τις πιο ακραίες συνθήκες.

Το REV ξεχωρίζει επίσης για τον συμπαγή, αεροδυναμικό σχεδιασμό, για το μεγάλο πλάτος οπτικού πεδίου, για το εσωτερικό αλεξήλιο και για τη διάφανη antifog ζελατίνα του.

Υλικό: Thermoplastic HRT
Βάρος: 1650 +/ - 50 γρ

Τιμή: 359,99 ευρώ

MOTO MARKET

Τηλ: 2310 795 615

Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 10:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κράνος Bycity Roadster Kράνος Bell Star Mips “Isle of man” »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube