.
Κατηγορία Κράνη
Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 07:06

Κράνος Touratech Aventuro Carbon, Bright Stone

 

Σε δύο νέα χρώματα

 

Το κράνος Touratech Aventuro Carbon, με κέλυφος από ανθρακονήματα, σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες εκείνων των αναβατών που έχουν την εξερεύνηση στο αίμα τους. Η δημιουργία του συνδυάζει το ελάχιστο δυνατό βάρος, με την μέγιστη δυνατή άνεση και χρηστικότητα.

Είναι σύμφωνο με τις εγκρίσεις ECE 22.05 and DOT και μερικά από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι το σύστημα γρήγορης και ασφαλούς απελευθέρωσης για τα μαξιλαράκια στα μάγουλα του αναβάτη, η μεγάλη ζελατίνα που δημιουργεί ευρύ οπτικό πεδίο ο έξυπνος αερισμός του κεφαλιού, η βάση για συγκράτηση κάμερας και η προεγκατάσταση για σύστημα ενδοεπικοινωνίας.

Τιμή: 550 ευρώ

MAKAN

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017 18:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon