.
Κατηγορία Κράνη
Τετάρτη, 24 Μαϊος 2017 10:46

Κράνος Arai Rebel - Στην MC Motor Import

 

Ήρθαν τα νέα χρώματα!

 

To κράνος Arai Rebel έχει σχεδιαστεί ειδικά από την ιαπωνική εταιρίας για τους αναβάτες μοτοσυκλετών κατηγορίας Streetfighter. Το ιαπωνικό κράνος θα το βρείτε τώρα στην MC Motor Import, σε νέους χρωματισμούς Sting Red, Sting Blue και Sting Frost Red και Sting Frost Black.

Το Rebel είναι βασισμένο στο Quantum αλλά διαθέτει πιο επιθετική σχεδίαση με την κατασκευή του να έχει ως στόχο την όρθια θέση οδήγησης. Είναι σχεδιασμένο να στέλνει τον αέρα γύρω από τον λαιμό του αναβάτη ενώ διαθέτει και σπόιλερ στο κάτω τμήμα, το οποίο ανοίγει όταν χρειαστεί.

Το αποτέλεσμα με το Rebel δίνει στην αγορά ένα εντυπωσιακό κράνος φτιαγμένο για την νέα τάξη αναβατών, ενώ έχει κατασκευαστεί με τεχνολογία FCS - Facial Contour System. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει ευκολότερο φόρεμα του κράνους με τα μαξιλαράκια να διπλώνουν όταν δεχτούν πίεση ώστε να τοποθετείται πιο εύκολα στο κεφάλι. Υπάρχει επιπρόσθετη προστασία αλλά και σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες σε συνδυασμό με άνεση σε κάθε χρήση. Τα νέα “Peel Away” μαξιλαράκια μπορούν να αφαιρεθούν από τα σημεία που ενοχλεί το κράνος στο σημείο του κεφαλιού, ώστε να προσφέρουν μέγιστη εφαρμογή.

MC motor import S.A.

Μιχαλακοπούλου 44, Αθήνα, 210 7212986

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Μαϊος 2017 14:50

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κράνος Airoh City One Κράνος Touratech Aventuro Carbon Dark Stone »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon