.
Κατηγορία Κράνη
Πέμπτη, 04 Μαϊος 2017 08:35

Κράνος Shark D-Skwal

 

Πλήρης πρόταση

 

Το Shark D-Skwal με το αεροδυναμικό προφίλ του και τους όμορφους, πρωτότυπους χρωματισμούς του, είναι μια πρόταση που δεν πρέπει να αγνοήσετε.

Το κέλυφός του κατασκευάζεται από θερμοπλαστική ρητίνη και φέρει ειδικά σχεδιασμένη αεροτομή για βέλτιστη αεροδυναμική που εξασφαλίζει σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες. Το σύστημα εξαερισμού του εξελίχθηκε βάσει της συνάρτησης προσομοίωσης (CFD) και η ειδική διαμόρφωση του εξωτερικού προφίλ της βάσης της ζελατίνας μειώνει τα επίπεδα θορύβου σφραγίζοντας παράλληλα την περιοχή από το νερό και το κρύο.

Με ζελατίνα Pinlock Maxvision (περιλαμβάνεται στην συσκευασία) αλλά και διευρυμένη εσωτερική αντιχαρακτική φιμέ ζελατίνα, για την προστασία των ματιών σας. Η επένδυσή του αφαιρείται και πλένεται στο πλυντήριο μέσα σε προστατετυική θήκη/διχτάκι, ενώ κράνος φέρει και αναμονή για το σύστημα επικοινωνίας της εταιρίας Sharktooth, όπως και τα περισσότερα κράνη της Shark. Βάρος: 1.450 γραμμάρια.

Διατίθεται από το δίκτυο συνεργατών της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Μαϊος 2017 12:32

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κράνος Shark Skwal Κράνος Shark Speed-R 2 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon