.
Κατηγορία Κράνη
Παρασκευή, 05 Μαϊος 2017 09:45

Κράνος Shark Spartan Carbon Skin

 

Μαγνητίζει τα βλέμματα

 

Το Spartan αποτελεί την ναυαρχίδα της κατηγορίας Pulse της Shark, της κατηγορίας που απευθύνεται σε αναβάτες που οδηγούν γυμνές μοτοσυκλέτες και Roadsters.

Στιβαρό και εξαιρετικά ελαφρύ κέλυφος, σε δύο μεγέθη, από fiberglass και εξωτερικό περίβλημα από ανθρακονήματα. Με προσεγμένη αεροδυναμική σχεδίαση με αεροδυναμικές λεπτομέρειες στο πηγούνι και πίσω για εξάλειψη του στροβιλισμού αλλά και καινοτόμα διπλή αεροτομή για βέλτιστη συμπεριφορά στις υψηλές ταχύτητες.

Για τα υψηλά επίπεδα άνεσης φροντίζει η ανατομική σχεδίαση στον αυχένα και στο ύψος των ώμων αλλά και η αεροδυναμική τσιμούχα στον αυχένα που μειώνει περαιτέρω τα επίεπδα θορύβου. Με ολοκληρωμένο σύστημα αεραγωγών (1 εισαγωγής 2 εξαγωγής του αέρα) για τον ιδανικό αερισμό του κεφαλιού και αναδιπλούμενο υποσιάγωνο. Η επένδυσή του αφαιρείται και πλένεται, ενώ η δεύτερη εσωτερική φιμέ ζελατίνα φροντίζει για την προστασία των ματιών σας. Βάρος: 1.290 γραμμάρια.

Διατίθεται από το δίκτυο συνεργατών της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Μαϊος 2017 12:36

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κράνος Thor Verge σε ανεπανάληπτη προσφορά Κράνος Shark Drak »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon