.
Κατηγορία Κράνη
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 10:47

Κράνος BMW System 7 Carbon

 

Ελαφρύ και Modular

 

Το κράνος System 7 Carbon προσφέρει μέγιστη άνεση και ασφάλεια. Χάρη στο κέλυφος αποκλειστικά από ανθρακονήματα είναι ιδιαίτερα ελαφρύ, ενώ σημειώνει άριστες τιμές απόσβεσης των δυνάμεων πρόσκρουσης.

Χάρη στον μηχανισμό τεσσάρων αρθρώσεων του σαγωνιού του, που ανοίγει με το πάτημα ενός κουμπιού, είναι ιδιαίτερα συμπαγές ακόμη κι όταν είναι ανοιχτό. Με δύο πλήκτρα, το τμήμα σαγονιού μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς εργαλεία –και να μετατραπεί το κράνος σε Jet. Με την δεύτερη εσωτερική αντηλιακή ζελατίνα που ρυθμίζεται χωρίς διαβάθμιση, μπορεί ο αναβάτης να προσαρμόζεται ταχύτατα στις συνθήκες φωτισμού. Ο ιδιαίτερα αποδοτικός αερισμός φροντίζει για δροσιά και η διπλή ζελατίνα του βασικού εξοπλισμού για άριστη ορατότητα. Με κορυφαίες επιδόσεις σε ό,τι αφορά στην αεροδυναμική συπεριφορά και στην αεροακουστική αλλά και αίσθηση πολυτέλειας χάρη στην εσωτερική επένδυση από Alcantara και DuPont Coolmax.

BMW Παναγιωτόπουλος ΑΕ

Τηλ.: 21 0604 6940

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 13:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κράνος Hebo Zone 5 T-ONE Κράνος BMW Legend »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon