.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 12:47

Husqvarna Norden 901 – Ο επίσημος Τεχνικός Εξοπλισμός

[Δελτίο Τύπου]

Η Husqvarna παρουσιάζει τη νέα σειρά αξεσουάρ που εξελίχθηκαν ειδικά για τη νέα adventure μοτοσυκλέτα της.

Η νέα σειρά Husqvarna Technical Accessories για το Norden 901 περιλαμβάνει υψηλής ποιότητα εξαρτήματα και εξοπλισμό που περιλαμβάνει βαλίτσες και άλλα μέσα φόρτωσης, προστατευτικά και άλλα βοηθήματα για τον αναβάτη, όπως θερμαινόμενα γκριπ.

Norden 901 Technical Accessories 2022 2

Βαλίτσες Touratech

Με συνολική χωρητικότητα 114 λίτρων αποθηκευτικού χώρου, οι πλαϊνές βαλίτσες της Touratech σχεδιάστηκαν ειδικά για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Κατασκευάζονται από ανθεκτικό κράμα αλουμινίου και είναι αδιάβροχες εξασφαλίζοντας την πλήρη προστασία των περιεχόμενων των βαλιτσών ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Μαλακές τσάντες

Σχεδιασμένες να ταιριάζουν αρμονικά με την αισθητική του Norden 901, οι πλαϊνές μαλακές τσάντες (Side Bag Set) και η τσάντα ουράς (Luggage Bag) κατασκευάζονται από αδιάβροχο ύφασμα με θερμοκολλημένες ραφές για να διατηρούν τα περιεχόμενά τους στεγνά και ασφαλή. Το roll-top κλείσιμο, εκτός από στεγανότητα, εξασφαλίζει γρήγορη πρόσβαση στα περιεχόμενα των τσαντών.

Norden 901 Technical Accessories 2022 7

Σέλες αναβάτη και συνεπιβάτη Ergo

Ιδανικές για οδήγηση σε κρύα κλίματα, οι σέλες Ergo προσφέρουν στον αναβάτη και τον συνεπιβάτη τρία ευκόλως προσβάσιμα επίπεδα θέρμανσης. Έχοντας εξασφαλίσει την άνεση στη μοτοσυκλέτα για όλη τη μέρα, το κομψό και προσεγμένο φινίρισμά τους ολοκληρώνει τον μοναδικό σχεδιασμό του Norden 901.

Θερμαινόμενα γκριπ

Το κιτ θερμαινόμενων χειρολαβών συμπληρώνει άριστα τις σέλες Ergo ως ένα ακόμη απαραίτητο τεχνικό αξεσουάρ που επιτρέπει απροβλημάτιστες χειμερινές εξερευνήσεις. Ο χειρισμός του γίνεται πανεύκολα από έναν διακόπτη που τοποθετείται στο τιμόνι, προσφέροντας τέσσερα επίπεδα θέρμανσης για να εξυπηρετήσουν σε κάθε καιρική συνθήκη.

Norden 901 Technical Accessories 2022 4

Akrapovič "Slip-on Line"

Ξεκινώντας με μια σημαντική μείωση βάρους ως προς την εργοστασιακή εξάτμιση, η Akrapovič "Slip-on Line" κατασκευάζεται από τιτάνιο και συναρμολογείται με τα υψηλά επίπεδα τεχνικής δεξιότητας που χαρακτηρίζουν τη Σλοβενική εταιρεία. Συνοδεύεται από δύο προστατευτικά θερμότητας και παράγει καθαρόαιμο σπορ ήχο, όπως ακριβώς ταιριάζει και στην σχεδίαση του τελικού που εμπνέεται από τα ανάλογα συστήματα των αγωνιστικών μοτοσυκλετών ράλι της Husqvarna Factory Racing.

Κιτ χαμηλώματος

Για αναβάτες με μικρό ανάστημα ή για όσους ενδιαφέρονται αποκλειστικά για ασφάλτινη οδήγηση, το κιτ χαμηλώματος (Lowering Kit) συμπεριλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για να χαμηλώσει το Norden 901. Σχεδιασμένο να μην επηρεάζει στο παραμικρό τα δυναμικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας, το κιτ κατεβάζει τη σέλα 22 mm χαμηλότερα από την εργοστασιακή θέση.

Προέκταση ανεμοθώρακα

Μια απλή λύση για ψήλωμα του αρχικού ανεμοθώρακα, η προέκταση αυτή επιτρέπει σε λιγότερο αέρα να φτάνει στον αναβάτη, κρατώντας τους μύες του σβέρκου πιο ξεκούραστους στην πολύωρη οδήγηση. Η τοποθέτησή της είναι απλούστατη και απαιτεί μόνο μερικά λεπτά.

Norden 901 Technical Accessories 2022 8

Διάφορα προστατευτικά

Τρία τεχνικά αξεσουάρ έρχονται να προσφέρουν αυξημένη προστασία στο Norden 901, ειδικά εξελιγμένα για να εξασφαλίζουν πως τίποτα δεν θα διακόψει την εξερεύνηση.

Η προστατευτική ποδιά κινητήρα (Engine Protection Grille) σχεδιάστηκε για να προσφέρει μεγαλύτερη προστασία από την εργοστασιακή, αποτρέποντας τη συγκέντρωση λάσπης γύρω από τους λαιμούς της εξάτμισης, επιτρέποντας σωστή διαχείριση της θερμοκρασίας του κινητήρα.

Δύο ακόμη προστατευτικά αναλαμβάνουν να σώσουν τα φωτιστικά σώματα της μοτοσυκλέτας από πέτρες ή ό,τι άλλο μπορεί να τα απειλήσει εκτός δρόμου. Η προστασία προβολέα (Headlight Protection) και η προστασία βοηθητικών φώτων (Auxiliary Lamp Protection) εγκαθίστανται πανεύκολα και στη μοτοσυκλέτα συμβάλλοντας σε ξέγνοιαστες περιπέτειες εκτός δρόμου για τον αναβάτη.

Norden 901 Technical Accessories 2022 3

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon