.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 10:05

Moto Market - Ανανεωμένο Website και e-shop

Site και e-shop του Moto Market δέχθηκαν ανανέωση, για να γίνουν ακόμα πιο φιλικά στην πλοήγηση, τόσο από υπολογιστή όσο και από smartphone / tablet.

Στο ανανεωμένο, δίγλωσσο (ελληνικά / αγγλικά) και ακόμα πιο καλαίσθητο site του Moto Market θα βρείτε πλέον ευκολότερα από ποτέ αυτό που θέλετε, και θα κάνετε τις αγορές σας με λίγα κλικ.

Οι φίλοι των δύο τροχών μπορούν να χαζέψουν μια τεράστια γκάμα τεχνικού εξοπλισμού, να μάθουν τα σωστά νούμερα των κρανών αλλά και ρούχων για κάθε εταιρεία που αντιπροσωπεύει το Moto Market, να επιλέξουν εξοπλισμό για τη μοτοσυκλέτα και το scooter τους και να επωφεληθούν των προσφορών που τρέχουν αυτή τη στιγμή.

Μάλιστα όσον αφορά στον εξοπλισμό δικύκλου, ο πελάτης μπορεί να μεταβεί στο μενού MY BIKE, να επιλέξει την εταιρεία που τον ενδιαφέρει και να βρει όλο τον διαθέσιμο εξοπλισμό για κάθε μοντέλο της συγκεκριμένης εταιρείας!

Οι προσφορές έχουν το δικό τους μενού, ενώ στο site θα βρείτε και επεξηγηματικά άρθρα για τα κράνη, τις προδιαγραφές τους, τη συντήρηση τους, αλλά και τη συντήρηση του εξοπλισμού αναβάτη.

Επισκεφθείτε τώρα το ανανεωμένο site του Moto Market, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon