.
Κατηγορία Daytona
Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 11:09

Video Test - Video Test - Daytona 310 T2

Το Daytona 310 Τ2 βασίζεται μεν στο T1 (που συνεχίζει να πωλείται κανονικά ως η street έκδοση με τους 17άρηδες τροχούς με μπράτσα και το μονόμπρατσο ψαλίδι), διαθέτοντας όμως ζάντες με ακτίνες και tubeless ελαστικά, 19άρη μπροστινό τροχό και ψαλίδι με 2 μπράτσα, για πιο ολοκληρωμένο On-Οff χαρακτήρα.

 Το επίπεδο εξοπλισμού είναι όπως και στο Τ1 κορυφαίο -σε βαθμό που συναντάς μόνο σε ναυαρχίδες τουρισμού- ενώ για πρώτη φορά βρίσκουμε και έλεγχο πίεσης ελαστικών! Το T2 είναι πραγματικά «διαστημικό» σε εμφάνιση, αλλά και σε βασικό εξοπλισμό, πατώντας στα γνωστά βήματα του προγόνου του (T310), που έφερε στην κατηγορία επίπεδα εξοπλισμού πρωτόγνωρα και θεαματικά, που μέχρι πρότινος βλέπαμε μόνο σε μοτοσυκλέτες των 20.000 ευρώ -και πολλές φορές στον έξτρα εξοπλισμό!

Διαβάστε το αναλυτικό άρθρο εδώ ή παρακολουθείστε το video που ετοιμάσαμε!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 10:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « TEST - Daytona 310 T2 2021 Test - Daytona Dymoto Winner 200 (2021) »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon