.
Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 17:34

TeapotOne - Ταξίδι 120.000 χιλιομέτρων με Suzuki GSX-R1000 - Video

 

Το επικό ταξίδι του Bruce Smart που κράτησε 442 μέρες

 

Δείτε το συγκλονιστικό teaser βίντεο του solo ταξιδιού του Bruce Smart, όπου καβάλα σε ένα Suzuki GSX-R1000, διέσχισε 54 χώρες, γράφοντας 120.000 χιλιόμετρα, μέσα σε 442 ημέρες!

Live your life! “Ζήσε τη ζωή σου” ήταν οι λέξεις που είπε η μητέρα του στον Bruce λίγο πριν χάσει τη μάχη με τον καρκίνο. Κι εκείνος έκανε την ευχή της πραγματικότητα.

Πούλησε ότι είχε, και με τα λεφτά ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου του 2012 για ένα επικό ταξίδι που θα τελείωνε στις 14 Ιουνίου του 2014.

Καβάλα στο GSX-R1000 διέσχισε ερήμους, ζούγκλες, χιόνια, συνάντησε διάσημους και άσημους αναβάτες, βρέθηκε στο Boot Camp του Colin Edwards, στο IOMTT, έπεσε πολλές φορές, σηκώθηκε άλλες τόσες, έκανε φιλίες που κρατάνε ακόμα, και τελικά επέστρεψε πλούσιος σε εμπειρίες, έχοντας κάνει το πρώτο βήμα για να εκπληρώσει την ευχή της μητέρας του.

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι μόνο το πρώτο βήμα για να εκτιμήσετε το ταξίδι του Smart.

Για να απολαύσετε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες από τις περιπέτειες του αναβάτη του GSX-R, επισκεφθείτε το κανάλι του στο Youtube για να δείτε όλη την σειρά των μεγαλύτερων σε διάρκεια βίντεο για το ταξίδι, και αγοράστε το βιβλίο του "Live Your Life TeapotOne" ΕΔΩ.

Εκπληκτικός!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 14:03

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon