.
Κατηγορία Harley - Davidson
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013 11:37

Παρουσίαση - Harley – Davidson 2014 – CVO Models

 

Πολυτέλεια και τεχνολογία

 


Οι νέες Harley – Davidson CVO προσφέρουν περισσότερο στιλ, πολυτέλεια και τεχνολογία. Στα τέσσερα μοντέλα 2014 περιλαμβάνονται το νέο CVO Softail Deluxe και πολλά στοιχεία του Project RUSHMORE.

Πολυτελείς εργοστασιακές μοτοσυκλέτες


H Harley-Davidson® Custom Vehicle Operations (CVO)™ φέρνει τις εργοστασιακές custom μοτοσικλέτες σε ένα εντελώς νέο επίπεδο πολυτέλειας, επιδόσεων και εμφάνισης το 2014, με τέσσερα μοντέλα περιορισμένης έκδοσης. Το ολοκαίνουργιο CVO™ Softail® Deluxe συνδυάζει νοσταλγική εμφάνιση με προσθαφαιρούμενα χαρακτηριστικά που το μετατρέπουν από μια μοτοσικλέτα τουρισμού σε ένα πανέμορφο δίτροχο έργο τέχνης. Τα CVO™ Road King® και CVO™ Ultra Limited μέσω των πολλών στοιχείων του Project RUSHMORE – το οποίο βασίστηκε σε πληροφόρηση από τους ίδιους τους αναβάτες Harley-Davidson – σχεδιάστηκαν από την αρχή, προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία οδήγησης και υπερκαλύπτουν τις προσδοκίες των φίλων του τουρισμού. Το μακρύ και χαμηλό CVO™ Breakout™, είναι το custom Softail chopper που βελτιώθηκε αισθητικά, απέκτησε νέους τροχούς και διατίθεται σε τρεις εντυπωσιακούς χρωματισμούς.

Οι μοτοσικλέτες Harley-Davidson CVO κατασκευάστηκαν με τη χρήση αποκλειστικών εξαρτημάτων και ειδικού τρόπου βάφης, σε συνδυασμό με πολυάριθμα προϊόντα από τα γνήσια αξεσουάρ της γκάμας Harley-Davidson® Genuine Motor Accessories. Το πρόγραμμα CVO συχνά αξιοποιείται για την παρουσίαση νέων custom εξαρτημάτων και τεχνικών, πριν ακόμα διατεθούν ως αυτόνομα προϊόντα της γκάμας των αξεσουάρ.

Κάθε μοντέλο Harley-Davidson CVO διαθέτει τον V-Twin κινητήρα των 1.800 κ.εκ., τον μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρα που διαθέτει η Harley-Davidson και τον οποίο χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο για τις εργοστασιακές CVO μοτοσικλέτες. Το CVO Ultra Limited του 2014 διαθέτει τον νέο κινητήρα Twin-Cooled™ Twin Cam 110™ της Screamin’ Eagle, ο οποίος συνδυάζει την αερόψυξη με την επιλεκτική υγρόψυξη, με αποτέλεσμα τη μέγιστη δυνατή απόδοση ανεξαιρέτως ειδικών συνθηκών στην οδήγηση. Άλλα μοντέλα CVO του 2014 είναι εφοδιασμένα με τον V-Twin κινητήρα Twin Cam 110™ της Screamin’ Eagle, ο οποίος αποδίδει 116.5 ft. lbs. ροπής. Ο υποβοηθούμενος συμπλέκτης ολίσθησης παρέχει εύκολα κατεβάσματα ταχυτήτων και υδραυλική λειτουργία για απαλές αλλαγές και μείωση της ανάγκης συντήρησης. Όλα τα μοντέλα Harley-Davidson CVO του 2014 είναι εφοδιασμένα από το εργοστάσιο, με ηλεκτρονικό cruise control, σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών (ABS), εκκίνηση χωρίς κλειδί, εργοστασιακό σύστημα ασφαλείας της H-D και ειδική κουκούλα προστασίας εσωτερικού και εξωτερικού χώρου με το λογότυπο CVO.

 2014 CVO™ Softail® Deluxe

Η νοσταλγία συναντά την πολυτέλεια. Τα ελαστικά με τη φαρδιά λευκή λωρίδα, οι καθαρές γραμμές του πλαισίου Harley-Davidson Softail και οι διακριτικοί χρωματισμοί τεχνοτροπίας Art Deco, συνδυάζονται με υψηλής απόδοσης κινητήρα και προηγμένη τεχνολογία. Το σύστημα πλοήγησης Road Tech zumo 660 GPS έχει τοποθετηθεί πίσω από τον ανεμοθώρακα. Αφαιρούμενα στοιχεία – στα οποία περιλαμβάνονται ο γρήγορης απελευθέρωσης ανεμοθώρακας, η σχάρα και οι πλαϊνές βαλίτσες, η πλάτη και η σέλα του συνεπιβάτη – μετατρέπουν σε ελάχιστα λεπτά το CVO Softail Deluxe, από μια μοτοσικλέτα τουρισμού σε ένα boulevard cruiser που κόβει την ανάσα. Το χαμηλό κέντρο βάρους του, η επίσης χαμηλή σέλα και άλλα εργονομικά στοιχεία καθιστούν το CVO Softail Deluxe, την ιδανική επιλογή για κάθε σωματότυπου αναβάτες. Με άφθονο αστραφτερό χρώμιο, το CVO Softail Deluxe σίγουρα θα κάνει τα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

 2014 CVO™ Ultra Limited®

Η ήδη κορυφαία μοτοσικλέτα CVO Ultra Limited είναι ακόμη πιο βελτιωμένη και εφοδιάστηκε με εξαρτήματα και νέα στοιχεία του Project RUSHMORE, το οποίο βασίστηκε σε πληροφόρηση από τους ίδιους τους αναβάτες Harley-Davidson και προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία οδήγησης. Προβολέας Daymaker™ με λυχνίες LED, Reflex™ συνδεδεμένα φρένα με ABS και μοναδικός κινητήρας Twin-Cooled™ Twin Cam 110™ είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που εντυπωσιάζουν. Το σύστημα Boom! ™ Box 6.5 GT infotainment προσφέρει μοναδικό ήχο και ένα τεχνολογικά προηγμένο μενού πληροφόρησης, στο οποίο περιλαμβάνονται πλήρως έγχρωμη ψηφιακή οθόνη αφής, συνδεσιμότητα Bluetooth® και σύστημα πλοήγησης GPS. Το fairing Batwing έχει επανασχεδιαστεί και περιλαμβάνει κεντρικό αεραγωγό για τη μείωση της αντίστασης του αέρα στο πρόσωπο του αναβάτη.

Η σέλα του συνεπιβάτη έχει βελτιωθεί για ακόμη περισσότερη άνεση. Τα όργανα και τα χειριστήρια είναι πολύ πιο εργονομικά σχεδιασμένα και συμβάλλουν στον απόλυτο έλεγχο κατά την οδήγηση. Επιπλέον των χαρακτηριστικών του Project RUSHMORE, η CVO Ultra Limited παρέχει τον τέλειο ήχο με ενισχυτή75 watt ανά κανάλι, Boom! Audio High Performance Boom! Bagger™ ηχεία, αναβαθμισμένο σύστημα πλοήγησης GPS, εύκολα αφαιρούμενες πλαϊνές βαλίτσες υψηλής ποιότητας, διακόπτες και χειριστήρια με οπίσθιο φωτισμό. Προορισμένη για απόλυτη άνεση, ευκολία, ισχύ και εμφάνιση, η CVO Ultra Limited είναι η μοτοσικλέτα που απευθύνεται σε όσους τα θέλουν όλα χωρίς συμβιβασμούς.

 2014 CVO™ Road King®

Είναι ένα υψηλών επιδόσεων μοντέλο τουρισμού με εκθαμβωτικό στιλ στην πόλη και ηγετική προσωπικότητα στο ταξίδι. Το Project RUSHMORE, το οποίο βασίστηκε σε πληροφόρηση από τους ίδιους τους αναβάτες Harley-Davidson και προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία οδήγησης, έχει αξιοποιηθεί στο CVO Road King σε πολλούς τομείς. Συμπεριλαμβάνονται ο προβολέας Daymaker™ με λυχνίες LED, τα συνδεδεμένα φρένα Reflex™ με ABS, το εντυπωσιακό πιρούνι με καλάμια 49 χιλιοστών, οι πλαϊνές βαλίτσες που ανοίγουν εύκολα με το ένα χέρι και διατηρούν το σχήμα τους με το πέρασμα του χρόνου, καθώς και τα αναβαθμισμένα χειριστήρια και το λεπτού προφίλ νέο μπροστινό φτερό. Το CVO Road King για το 2014, διαθέτει επίσης μια ενισχυμένη δόση από το Dark Custom στιλ της Harley-Davidson, με νέα μαύρα εξαρτήματα στα οποία περιλαμβάνονται το τιμόνι, τα χειριστήρια, οι καθρέπτες, ο κινητήρας και τα καπάκια του. Οι πλαϊνές βαλίτσες, μεγαλύτερης χωρητικότητας, ξεχωρίζουν γύρω από τα τελικά της εξάτμισης, ενώ η νέα χαμηλού προφίλ και δύο τμημάτων σέλα διαθέτει σύστημα εύκολης αφαίρεσης της σέλας του συνεπιβάτη. Ο υψηλών επιδόσεων V-Twin κινητήρας Twin Cam 110™ είναι εφοδιασμένος με φίλτρο αέρα υψηλής απόδοσης και νέα εισαγωγή.

 2014 CVO™ Breakout™

Με την επιβλητική του εμφάνιση και την αυθεντική του έντονη προσωπικότητα, αυτό το χαμηλό Softail chopper συνδυάζει χαρακτήρα με βαφή και custom στοιχεία πολύ υψηλής ποιότητας. Διατίθεται σε τρεις υπέροχους νέους χρωματισμούς που έχουν φινιριστεί στο χέρι, αφήνοντας μερικώς εμφανή ατσάλινα σημεία στο ρεζερβουάρ. Η νέα μαύρη δερμάτινη σέλα bomber διαθέτει tribal λεπτομέρειες. Οι turbine χρωμιωμένοι τροχοί και τα νέα γραφικά χρωμίου στο ρεζερβουάρ προσθέτουν στιλ και λαμπερή εμφάνιση. Η νέα υψηλής ροής εισαγωγή και το φίλτρο αέρα είναι στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα στον πανίσχυρο κινητήρα. Η σχεδίαση των φτερών αναδεικνύει τα φαρδιά ελαστικά. Το χρωμιωμένο φίλτρο λαδιού από κράμα αλουμινίου, το φαρδύ χρωμιωμένο πιρούνι και ο χαμηλά τοποθετημένος πίνακας οργάνων είναι μερικά μόνο από τα υπέροχα χαρακτηριστικά αυτής της μοτοσικλέτας. Απλά ανοίξτε το γκάζι και αφεθείτε στην απόλαυση της οδήγησης.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 12:40

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Παρουσίαση - Harley-Davidson Fat Bob 2014 Test - Harley - Davidson XL 883Ν Iron 2014 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon