.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 18:54

SYM Siberia - Ως τις ακτές του Ειρηνικού

Οι ταξιδιωτικές περιπέτειες του Κωνσταντίνου Μητσάκη συνεχίζονται, με τη συνέχεια τους να έχει... υπερσιβηρική μορφή. Ας δούμε τι λέει και ο ίδιος.

On the road again! Με μια μοτοσυκλέτα SYM ΝΗ-Τ 300 (ευγενική χορηγία της Γκοργκόλης Α.Ε.), ξεκινώ το διηπειρωτικό ταξίδι SYM Siberia.

Ακολουθώντας την τροχιά του Υπερσιβηρικού δρόμου και με τελικό προορισμό την πόλη–λιμάνι Magadan της Βορειοανατολικής Σιβηρίας, θα επιδιώξω να φτάσω κυριολεκτικά στην άλλη άκρη του κόσμου και να πανηγυρίσω στις ακτές του Ειρηνικού Ωκεανού την επιτυχή έκβαση του τολμηρού δίτροχου εγχειρήματος SYM Siberia…

Τουρκία, Γεωργία και Ρωσία/Σιβηρία είναι οι χώρες που θα φιλοξενήσουν την διαδρομή των 14.500 χλμ. ως την παραθαλάσσια Magadan. Αντιπαλεύοντας τις γεωμορφολογικές ιδιαιτερότητες της αραιοκατοικημένης Σιβηρίας, θα επιχειρήσω να ανταποκριθώ επάξια στις αντίξοες απαιτήσεις του SYM Siberia και να οδηγήσω την λευκή SYM ΝΗ-Τ 300 στις ακτές του Ειρηνικού μετά από 35 ημέρες ταξιδιού….

Μείνετε συντονισμένοι και οδοιπορήστε μαζί μου στους δρόμους της αχανούς Σιβηρίας, για να βιώσουμε μια μοναχική πορεία κόντρα στον ήλιο…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 20:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon