.
Κατηγορία Άλλοι
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 14:53

Motocross Νοτίου Ελλαδας 2016 - Αναγγελία 3ου αγώνα

 

Στα Δουνέϊκα Ηλείας, Κυριακή 16 Οκτωβρίου

 

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι εργασίες για την διεξαγωγή του τρίτου αγώνα Πρωταθλήματος Motocross Ν Ελλάδος 2016 από το Δικυκλιστικό Αθλητικό Σωματείο Ηλείας, που θα διεξαχθεί στην ανανεωμένη πίστα Motocross ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΕΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ στα Δουνέϊκα Ηλείας την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.

Στον αγώνα θα λάβουν μέρος 6 κατηγορίες, EXPERT+MX1-MX2-OPEN (αθλητές από 36 ετών)-MX 85(αθλητές από 12 έως 15 ετών) MX 65(αθλητές από 8 έως 12 ετών)από δυο σκέλη η κάθε κατηγορία και η κατάταξη θα διαμορφωθεί από το σύνολο των βαθμών που θα αποκομίσουν οι αθλητές. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9 45’την Κυριακή με χρονομετρημένα περάσματα όλων των κατηγοριών , θα ακολουθήσουν τα σκέλη των αγώνων, και θα κλίσουν με τις απονομές των 6 πρώτων αθλητών κάθε κατηγορίας.

Τα στελέχη του σωματείου με την συμπαράσταση της ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΕΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ αύξησαν την διαδρομή προς το νότιο τμήμα δημιουργώντας έτσι μεγαλύτερες υψομετρικές διαφορές και ταυτόχρονα ένα μεγάλο χώρο θέασης στο κέντρο της πίστας με πανοραμική θέα στο μεγαλύτερο μέρος της. Έτσι οι θεατές θα μπορούν να απολαύσουν τις μάχες ενός θεαματικότατου αθλήματος, που θα δώσουν οι αναβάτες για την συγκομιδή βαθμών, ενός πρωταθλήματος όπου σε όλες τις κατηγορίες τα πάντα είναι ρευστά και μεταξύ των διεκδικητών θα υπάρχουν πολλοί ντόπιοι αθλητές.

Οι συμμετοχές κλείνουν το βράδυ της Πέμπτης. Η μεγάλη προσέλευση αθλητών από όλη την νότια και νησιωτική χώρα τα τελευταία Σαββατοκύριακα για προπόνηση δημιουργεί την πεποίθηση ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων θα κυμανθεί σε μεγάλα επίπεδα καθώς οι αγώνες θα λάβουν χώρα σε μια πίστα Πανελλήνιου επιπέδου εξασφαλίζοντας έναν αγώνα αντάξιο των προηγούμενων διοργανώσεων του Σωματίου.

Το σωματείο που διοργανώνει τον αγώνα περιμένει την παρουσία των φίλων του μηχανοκινήτου αθλητισμού και όχι μόνο, για να αντλήσει δύναμη και να συνεχίσει το έργο του, όπου πέρα από την αγάπη προς το άθλημα, προβάλλεται ο τόπος και ταυτόχρονα ανάγεται σε πόλο έλξης για τον μηχανοκίνητο τουρισμό, αφού στην πίστα Motocross που διατηρεί προπονούνται αθλητές από όλη την Ελλάδα κάθε Σαββατοκύριακο όλο το χρόνο. Την παρουσία του κόσμου προσδοκούν και όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές δεδομένου ότι το μόνο κέρδος για αυτός είναι το χειροκρότημα τους.

mxne3osagonas

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 15:41

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon