.
Κατηγορία Άλλοι
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016 12:16

Ο FOURQUEZ28 βελτιώνει τη θέση του στο MiniGP

 

Δεύτερος στην κατηγορία KidGP το 2016

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο FOURQUEZ28 (Σπύρος – Μάριος Φουρθιώτης) συμμετέχει στο ελληνικό πρωτάθλημα MiniGP και κατακτά τη δεύτερη θέση στην κατηγορία KidGP.

Ο FOURQUEZ28 συμμετείχε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα σε ηλικία 7 ετών, όταν του έδωσαν την ευκαιρία οι χορηγοί του που πίστεψαν σ’ αυτόν. Σ’ εκείνη την πρώτη του συμμετοχή μας έκανε υπερήφανους με τις επιδόσεις του αφού κατέλαβε την 3η θέση της γενικής κατάταξης.

fourquez meagara 1

Η εμπειρία που απέκτησε σε συνδυασμό με τις εντατικές προπονήσεις τον βοήθησαν να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα του 2016.

fourquez meagara 7

Ο τελευταίος αγώνας έγινε στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων και τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του έδωσαν τη δεύτερη θέση στην σχάρα εκκίνησης για 250 δέκατα του δευτερολέπτου έναντι του πρώτου. Παρά όμως την εξαιρετική του εκκίνηση, δεν κατάφερε να προσπεράσει τον φίλο και συναθλητή του Βασίλη Παντελεάκη χάνοντας την πρωτιά κυριολεκτικά στο νήμα του τερματισμού.

fourquez meagara 5

Ο FOURQUEZ28 όμως απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο μεγάλο ταλέντο είναι στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς στον αγώνα αυτόν έκανε το απόλυτο ρεκόρ πίστας, σπάζοντας τα χρονόμετρα με χρόνο 53.300 δημιουργώντας νέο ρεκόρ στην κατηγορία.

fourquez meagara 6

Το όνειρο του μικρού FOURQUEZ28 είναι άμεσα συνδεδεμένο με τους χορηγούς του, καθώς για ένα παιδί της επαρχίας είναι δύσκολη η συμμετοχή του σε τέτοιου είδους αγώνες χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους. Ο FOURQUEZ28, παρά το μικρό της ηλικίας του, το γνωρίζει αυτό και γι’ αυτό δεν παραλείπει ποτέ να τους ευχαριστήσει.

fourquez meagara 2

fourquez meagara 4

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολλές πολλές νίκες.

Επόμενος αγώνας 25/9 στην Ιταλία.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 15:00

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon