.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 10:34

Ματαίωση του 4ου αγώνα Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Νοτίου Ελλάδος 2016

 

Νεύρα για την στάση της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.

 

Με μια λιτή ανακοίνωση, η Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. ακυρωσε τον 4ο αγώνα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος, με τους αγωνιζόμενους να έχουν παράπονα για τη στάση και της πράξεις της Ομοσπονδίας.

Ας δούμε τί λέει η ανακοίνωση:

"Ο 4ος αγώνας του Περιφεριακού Πρωταθλήματος Scramble Νοτίου Ελλάδος 2016, στις 11 Σεπτεμβρίου ματαιώνεται. Ο επόμενος και τελευταίος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωμβρίου 2016 στο Ξυλόκαστρο."

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για ακύρωση ενός αγώνα στον οποίο είχε οριστεί απλά ημερομηνία, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ποτέ ο τόπος διεξαγωγής... ενώ τελικά ματαιώθηκε.

Η Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. δεν έχει καταφέρει να τηρήσει το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει και οι αναβάτες έχουν δικαίως νευριάσει με την στάση της Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 15:49

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon