.
Κατηγορία Άλλοι
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 13:01

Ανακοίνωση ακύρωσης Enduromania 2016

 

Λόγω ανωτέρας βίας και ανυπέρβλητων προβλημάτων

 

Δυστυχώς η ENDUROMANIA 2016 ακυρώθηκε, με την διοργάνωση να επικαλείται ανωτέρα βία και ανυπέρβλητα προβλήματα, ζητώντας συγγνώμη από όσους σκόπευαν να συμμετάσχουν.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της οργάνωσης: 

"Αγαπητοί Φίλοι,

Έπειτα από αρκετό καιρό προετοιμασιών για το ENDUROMANIA 2016 και τη στιγμή που όλα σχεδόν ήταν έτοιμα και κανονισμένα, δυστυχώς και μετά λύπης παίρνουμε την αμετάκλητη απόφαση να ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ENDUROMANIA 2016.

Αυτό έγινε για λόγους ανωτέρας βίας και ανυπέρβλητων προβλημάτων που εμφανίστηκαν κατά τις τελευταίες μέρες, γεγονότα που μας απογοήτευσαν,μας στεναχώρησαν και μας έκαναν για μια φορά ακόμη να αναρωτιόμαστε, τι είναι αυτό που μας κάνει να συνεχίζουμε κάτι που μόνο σε δύσκολες καταστάσεις μας μπλέκει και μας φέρνει αντιμέτωπους με ανθρώπους που δεν εκτιμούν τη δουλειά και την προσπάθεια τόσων ετών, λες και είναι υποχρέωσή μας ή το επάγγελμά μας αυτό ή ζούμε από αυτό εις βάρος άλλων.

Πρέπει να μην ξεχάσουμε βέβαια και όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν και προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν και τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Δεν υπάρχει πρόθεση να κατηγορήσουμε κανένα, ποτέ δεν το κάναμε, η δική μας στάση ήταν πάντα ενωτική μιας και η αδικία είναι κάτι το υποκειμενικό. Αλλιώς το βλέπει ο καθένας από τη δική του πλευρά. Ούτως η άλλως όλα τα όμορφα πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν και μένουν μόνο στη μνήμη και στις φωτογραφίες για να θυμίζουν το “ένδοξο” κατά τα άλλα παρελθόν…

Άλλωστε η ζωή στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και δυσκολότερη και το σίγουρο είναι ότι όλοι προσπαθούν να διαφυλάξουν τα κεκτημένα. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για εμάς που με πολλές θυσίες και μηδενικό κέρδος προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε αυτό που αγαπάμε. Το μόνο που μας μένει είναι τα μπράβο των δικών μας ανθρώπων και η αναγνώριση από μια αναπάντεχα μεγάλη μερίδα αναβατών.

Ζητάμε συγνώμη από όλους εσάς που κανονίζατε να μας τιμήσετε για άλλη μία φορά και ενδεχομένως να είχατε ήδη κλείσει δωμάτια σε ξενοδοχεία η να είχατε κανονίσει την άδεια σας, αλλά σας το ανακοινώνουμε άμεσα μιας και η απόφαση πάρθηκε σήμερα, για να προλάβουμε καταστάσεις και να σας γλυτώσουμε από πιθανή ταλαιπωρία.

Φέτος σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές θα αφιερώσουμε το καλοκαίρι μας και τα Σαββατοκύριακα μας στις οικογένειές μας που με αγάπη και υπομονή μας στήριξαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Αποφασίσαμε να μην θυσιαστούμε άλλο στο βωμό μιας επιτυχημένης εκδήλωσης (ως προς τις συμμετοχές – όχι το προσωπικό μας όφελος) λόγω των προαναφερθέντων προβλημάτων και μόνο.

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας στήριξαν τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς θα συνεχίσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε να στηρίζουμε το endurο στη χώρα μας και όλους αυτούς που ασχολούνται και προσπαθούν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι για την εξέλιξη του. Πιστεύουμε ότι και εμείς από τη μεριά μας κάναμε ότι ήταν δυνατό να βελτιωθεί το άθλημα και να δώσουμε μια άλλη διάσταση στην Εντουροβόλτα μας.

Το αν τα καταφέραμε η όχι θα το δείξει ο χρόνος. Το μεγάλο μας μυστικό ήταν πάντοτε η ομόνοια μεταξύ μας, η άριστη συνεργασία και κυρίως η αντοχή μας που σε δύσκολες συνθήκες καταφέρναμε να μένουμε όρθιοι και να συνεχίζουμε.

Πάνω από όλα ήμασταν φίλοι πριν καν ξεκινήσουμε και το σημαντικότερο είναι ότι παραμένουμε φίλοι και στο τέλος, και μάλιστα ακόμα πιο δεμένοι. H στάση μας πάντα ήταν ότι το Enduro ενώνει τους ανθρώπους και τους φέρνει πιο κοντά. Προσπαθήσαμε να το δείξουμε με κάθε τρόπο φέρνοντας τις οικογένειες, τα παιδιά μας και τους φίλους μας εκεί, και ας μην είχαν πολλοί από αυτούς σχέση με τη μοτοσυκλέτα. Το σίγουρο ήταν πως όλοι πέρναγαν καλά και το απολάμβαναν.

Αν θέλετε να μας βρείτε στο μέλλον θα είμαστε πάντα διαθέσιμοι να πάμε βόλτα μαζί στα μέρη μας και να σας ξεναγήσουμε στα πολλά μονοπάτια της περιοχής που έχουμε ανοίξει τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε το Enduro για μας δεν τελείωσε, μάλλον τώρα αρχίζει, σε κάποια άλλη διάσταση έτσι ώστε να μπορούμε να το ευχαριστηθούμε και να το απολαύσουμε. Όσο για το μέλλον, ας μην προεξοφλούμε,κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει αν τα πράγματα αλλάξουν.
Ραντεβού λοιπόν στα δάση και τα ψηλά βουνά της Πίνδου, εκεί που η καρδιά μας ανήκει και συχνά πυκνά τριγυρνάμε, απλά για να ξεχνάμε…

Υ.Γ. Όποιοι από εσάς έχετε ήδη κλείσει ξενοδοχείο ή έχετε κανονίσει άδεια παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο Facebook με μήνυμα ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γιώργος Παπατζιμόπουλος,
Χρήστος Καραγγέλης
Βασίλης Τσιάμης
Διονύσης Κορκός"

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 20:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon