.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016 09:23

Μανώλης Κρητικός - Πρωταθλητής Ελλάδος MX2 2016!

 

Έναν αγώνα πριν το τέλος

Φωτογραφίες: MXIN.GR

Ο Μανώλης Κρητικός είναι και μαθηματικά ο πρωταθλητής Ελλάδος για το 2016 στην κατηγορία ΜΧ2! Έπειτα από δύο ξεκάθαρες νίκες στον 6ο και προτελευταίο αγώνα της χρονιάς, στην Κοζάνη, πήρε τους απαραίτητους βαθμούς που του δίνουν και μαθηματικά τον τίτλο, έναν αγώνα πριν το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.

Ο ίδιος δήλωσε:
"Μετά από 3 συνεχόμενα χρόνια γεμάτα λάθη και ατυχίες, αλλά το σημαντικότερο, τραυματισμούς, και έχοντας μόνο 2,5 μήνες να προετοιμαστώ για το 2016 μετά από 7 μήνες αποχή από το άθλημα, καταφέρνουμε να πάρουμε τον τίτλο στην MX2, έναν αγώνα πριν τελειώσει το πρωτάθλημα.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της υπερτεράστιας προσπάθειας της ''ομάδας'' ανθρώπων που με στηρίζουν ο καθένας με διαφορετικό τρόπο, αλλά όλοι για τον ίδιο σκοπό. Οι άνθρωπου που είναι κοντά μου φέτος, είναι αυτοί που συνέχισαν να πιστεύουν σε μένα παρ' ότι τους έχω προσφέρει κυρίως απογοήτευση. Είναι αυτοί που πρέπει να κρατήσω κοντά μου όσο περισσότερο μπορώ στην υπόλοιπη αγωνιστική μου καριέρα:

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. YAMAHA Yamaha Motor Greece - Μotodynamics SA, VGR Team Georgakopoulos, Rock Oil, MB Racing.gr, Moto Bike Racing Shop, Dimitris Mitropoulos, RIDE 100%, First Racing, Papastavrou Shops George Papastavrou, AGV, PERISTERAS Eλαστικα, Peristeras Nikos Tyres, DXL Graphics Dino Kalia Dxl, HERBALIFE 24, Γιάννης Αθανασίου, CrossXracing, Argos Mx Park Tasos Paspaliaris, Yannis Koligliatis, Nikos Karwnis ΚΑΙ φυσικα τους γονείς μου! Είμαστε Πανελλήνιοι Πρωταθλητές Motocross 2016. Είμαστε #1. .. Επιτέλους."

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016 09:23

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon