.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 17 Μαϊος 2016 09:16

Honda: Διπλή νίκη στον 5ο αγώνα του ΠΠ MX στον Πύργο

 

Κουζής και Παπίλας οι μεγάλοι νικητές

 

O Παναγιώτης Κουζής και ο Παναγιώτης Παπίλας, συμμετοχές της Honda Σαρακάκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross με Honda CRF450 και Honda CRF250 αντίστοιχα ήταν οι μεγάλοι νικητές στον 5ο αγώνα της χρονιάς στις κατηγορίες ΜΧ1 και ΜΧ2.

Ο 5ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στην πίστα Motocross του Πύργου, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 60 αναβατών σε όλες τις κατηγορίες και την παρουσία πολλών φανατικών φίλων των αγώνων της μοτοσυκλέτας.

panagiotis koyzis crf450r

Ο Παναγιώτης Κουζής (φωτό άνω) με τη νίκη του αυτή συνεχίζει να προηγείται στη βαθμολογία της μεγάλης κατηγορίας ΜΧ1, έχοντας συγκεντρώσει 219 βαθμούς στους 5 πρώτους αγώνες της χρονιάς. Αντίστοιχα ο Παναγιώτης Παπίλας με τη νίκη του αυτή  ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας της ΜΧ2 κατηγορίας με 196 βαθμούς, σπάζοντας το σερί των νικών του αήττητου μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα Μανώλη Κρητικού.

Ο νικητής της MX1 κατηγορίας Παναγιώτης Κουζής με Honda CRF450R στον τερματισμό δήλωσε: «ο αγώνας στον Πύργο ήταν πολύ δύσκολος και ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Χάρη στη σωστή προετοιμασία τη μοτοσυκλέτας μου και της πολύ καλή φυσικής μου κατάστασης κατάφερα να ανέβω στο πρώτο σκαλί του βάθρου των νικητών, γεγονός που μου επιτρέπει να διατηρώ την πρωτοπορία μου στο βαθμολογικό πίνακα της ΜΧ1.»

panagiotis papilas honda crf250r

Αντίστοιχα ο νικητής της κατηγορίας ΜΧ2 Παναγιώτης Παπίλας (φωτό άνω) οδηγώντας μία Honda CRF250R δήλωσε: « είμαι πολύ χαρούμενος με τη σημερινή μου νίκη εδώ στον Πύργο καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά φέτος που μου δίνεται η δυνατότητα να ανέβω στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών. Η νίκη μου αυτή μου έδωσε επίσης τη δυνατότητα να ανέβω στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της ΜΧ2 κατηγορίας.»

Ο 6ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross θα διοργανωθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου στην Κοζάνη.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Μαϊος 2016 14:26

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon