.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 11:14

3ο Enduro Festival Μεγάρων

 

Στις 29 Νοεμβρίου!

 

 

Η ΜΟτοσυκλετιστικη ΛΕσχη ΜΕγαρων(ΜΟ.ΛΕ.Μ) Entouring Moto Club, σας καλεί στο 3ο ENDURO FESTIVAL ΜΕΓΑΡΩΝ στις 29-11-2015 να κάνετε μια διαδρομή που θα εύχεστε να μην τελειώσει ποτέ.

Σημείο εκκίνησης: AQUA MARE (BEACH BAR -CAFE) - ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕΓΑΡΩΝ /ΒΑΡΕΑ.
Ο χώρος βρίσκεται στην αερογέφυρα Πάχης, στρίβουμε αριστερά με κατεύθυνση προς Πάχη και στην πύλη του ελικοδρομίου στρίβουμε δεξιά προς τον χώρο εκκίνησης του event.

Ώρα εκκίνησης από 09:00 πμ.
τηλ επικοινωνίας 6936951802 (ΝΑΘΑΝΑΗΛ)

Στο χώρο θα υπάρχουν τέντες με τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου, όπως KTM, HONDA, GAS-GAS, TM, BETA. Επίσης θα λειτουργεί bazaar με διάφορα αξεσουάρ και εξοπλισμό αναβάτη.

1ο)
Κανονισμος διαδρομης enduro festival
τηλ οργάνωσης
1ο 6936951802 Ναθαναήλ
2ο 6973209666 Χρήστος
3ο 6974606334 Παναγιώτης

2ο)
Δηλωση συμμετοχης:
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο σημείο εκκίνησης και όχι ηλεκτρονικά. Η γραμματεία θα δέχεται τις δηλώσεις στον χώρο οργάνωσης από τις 08:30 πμ.

3ο)Κόστος συμμετοχής:
Η συμμετοχή ανέρχεται στα 15€ με αναμνηστικό συμμετοχής και αυτοκόλλητο διακριτικό συμμετοχής του ENDURO FESTIVAL.

4o)Διαδρομή:
Η διαδρομή είναι περίπου 90 χλμ με εναλλαγές τερέν σε νέα μονοπάτια τα οποία πραγματικά θα μείνουν αξέχαστα στον αναβάτη.

5ο)Σήμανση:
Η σήμανση είναι με ευδιάκριτα σήματα ENDURO σήμανσης και κορδέλα ασπρου-κόκκινου χρώματος UFO και KTM κορδέλες. Στη διαδρομή θα υπάρχουν Σ.Ε.Δ, πόρτες και σημεία διαφυγής, επιστροφής προς τον χώρο οργάνωσης. Επίσης θα υπάρχει στην μέση της διαδρομής σημείο ανεφοδιασμού.

6ο)Τα απαραίτητα:
Τα απαραίτητα είναι πλήρης εξοπλισμός αναβάτη (εξοπλισμός ENDURO) και καλοσυντηρημένη μοτοσυκλέτα για την ασφαλή διαδρομή του αναβάτη, δοχεία βενζίνης για την κάλυψη των χιλιομέτρων της διαδρομής, επίσης οι μοτοσυκλέτες οι οποίες θεωρούν οι αναβάτες ότι θέλουν σε λιγότερο από το μισό της διαδρομής ανεφοδιασμό, θα υπάρχει ο πρώτος ανεφοδιασμός στα 30 χλμ.

7ο) Και φέτος θα επαναλάβουμε τα παιχνίδια μας.
Συμμετοχή σε παιχνίδια της οργάνωσης:
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στα 2 μας παιχνίδια/διαγωνισμούς καλύτερου βίντεο και καλύτερης φωτογραφίας θα το δηλώσουν στη γραμματεία και θα πάρουν το ενημερωτικό έντυπο .Ο νικητής θα λάβει έπαθλο έκπληξη!

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 11:14

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon