.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012 09:19

Motocross των Εθνών – ΚΤΜ SEE

 

 

Συμμετέχει ο Γιώργος Ηλιόπουλος

 

 


anigif
Στο Motocross των Εθνών ο Γιώργος Ηλιόπουλος με KTM

Αυτή την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου οι αναβάτες της Ελληνικής αποστολής: Γιώργος Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Κουζής και Δημήτρης Κοντολέτας θα εκπροσωπήσουν τα Ελληνικά χρώματα στο 66ο Motocross των Εθνών που διοργανώνεται στην πίστα Lommel του Βελγίου.  

Η παρουσίαση


Στον προτελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στην Μεγαλόπολη, έγινε η επίσημη παρουσίαση της Ελληνική αποστολής που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο 66ο Motocross των Εθνών.
Ανάμεσα στους εργοστασιακούς αναβάτες της KTM Ryan Dungey, MX1, για την ομάδα των ΗΠΑ, Tony Cairoli, MX1, για την ομάδα της Ιταλίας, Max Nagl,  MX1, για την ομάδα της Γερμανίας, Ken Roczen, MX2, για την ομάδα της Γερμανίας, Marvin Musquin, MX2, για την ομάδα της Γαλλίας, Jeremy van Horebeek, MX2, για την ομάδα του Βελγίου, Jeffrey Herlings, Open, για την Ολλανδία, Ken de Dycker, Open, για την ομάδα του Βελγίου, Matthias Walkner, MX1, για την ομάδα της Αυστρίας, θα βρεθεί και ο δικός μας αναβάτης Γιώργος Ηλιόπουλος στην κατηγορία Open.
Η φετινή διοργάνωση χαρακτηρίζεται ως το δυσκολότερο Motocross των Εθνών των τελευταίων ετών λόγω του αμμώδους τερέν της πίστας. Η επιλογή των καλύτερων Ελλήνων αναβατών έγινε από την αρμόδια Ομοσπονδία η οποία έθεσε ως αρχηγό της αποστολής τον πολύ-πρωταθλητή από το Αίγιο, Νεκτάριο Παπαβασιλείου.

Τρίτη φορά στο MXDN

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος, αναβάτης της KTM SEE, στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Motocross,  που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης της MX1, έχει αποκτήσει την απαραίτητη πείρα έχοντας εκπροσωπήσει την χώρα μας άλλες τρεις φορές στο Motocross των Εθνών. Η πρώτη φορά ήταν το 2005 στην Γαλλία, κατόπιν συμμετείχε στο 2007 στην Γερμανία και το 2009 στην Ιταλία.
Στο πλευρό της Ελληνικής αποστολής βρίσκεται η Ομοσπονδία ΑΜΟΤΟΕ και την προσπάθεια χορηγούν οι εταιρίες ΟΠΑΠ, ΑΝΕΚ LINES, KTM SEE, ΜΧ Park Messinias, Moto Bike Racing, Pirelli, Michelin, motokouzis.gr και το tshirts.gr που χορήγησε τις συλλεκτικές μπλούζες.
Ευχόμαστε στην ελληνική αποστολή καλή επιτυχία.
www.ktm.com
www.ktmimages.com

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012 09:26

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon