.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012 23:44

Serres Rally Raid – Extra Products

 

 

Συγχαρητήρια στους αναβάτες

 

 



Την εβδομάδα 28 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το Hellas Rally Raid–2012 στις Σέρρες, με πολλά χιλιόμετρα απαιτητικών αλλά ταυτόχρονα φαντασμαγορικών διαδρομών και συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

O Ζήκος Μπαφέτης, με δίχρονο Gas Gas EC 300, ήταν από τις καλύτερες παρουσίες, αφού κράτησε την πρώτη ελληνική θέση για τις 2 πρώτες ημέρες και κατέληξε νικητής στην κατηγορία των 2/T  μοτοσυκλετών.
Η Πολυτίμη Κυριακοπούλου, με Husaberg FE 450, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία όλες τις δυσκολίες σ΄ έναν καθαρά ανδροκρατούμενο χώρο, τερμάτισε στην 22η θέση της Γενικής Κατάταξης και πρώτη ανάμεσα στις γυναίκες.
Η eXTra products θα ήθελε να συγχαρεί και τους δύο oδηγούς για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012 11:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon