.
Κατηγορία Άλλοι
Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012 23:26

Extreme Track Days – Ολοήμερες δοκιμές

 


Στα Μέγαρα, Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου

 





Η ΕXTREME TRACKDAYS σας ενημερώνει ότι ύστερα από τις επιτυχημένες αποστολές της σε Misano και Μugello κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών διοργανώνει τώρα ολοήμερες δοκιμές στα Μέγαρα την Κυριακή 2/9.
Οι αναβάτες που ανήκουν στο ενδιάμεσο αλλά και το γρήγορο γκρουπ θα χρονομετρούνται και οι 20 ταχύτεροι θα συμμετέχουν στην διαδικασία SUPERPOLE 1  όπου θα προκριθούν οι 10 ταχύτεροι.

Η SUPERPOLE 2 θα ξεκαθαρίσει τους 4 τελικούς νικητές με δικαίωμα συμμετοχής να έχουν μόνο αναβάτες που δεν συμμετέχουν σε αγώνες.
Οι αρχάριοι με την σειρά τους θα έχουν στην διάθεσή τους έμπειρους πλοηγούς για εκμάθηση των σωστών αγωνιστικών γραμμών ενώ ο πρωταθλητής της FORMULA EXTREME Κώστας Κοντομάρος θα διδάξει τις βασικές αρχές οδήγησης στην πίστα και θα είναι στην διάθεση των συμμετεχόντων για επίλυση αποριών.

Όπως πάντα θα υπάρχουν ελαστικά σε τιμές προσφοράς για τους συμμετέχοντες ενώ την δράση στην πίστα θα καλύπτει φωτογραφικά ο Ιωσήφ Βάγγερ.
Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 55 ευρώ και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν στα 210-6523948,6972233094 ή στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012 23:31

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon